Pro Romania Neamt a transmis un comunicat de presa in care se anunta oficial ca Emilia Arcan devine vioara intai in partid, dupa ce a preluat de la Liviu Harbuz o parte dintre atributiile de coordonator. Fosta senatoare PSD se va ocupa si de alegerile pentru organizatiile locale din Neamt.

Reamintim ca seara trecuta, intr-o sedinta fulger de Birou Executiv, sub bagheta lui Liviu Harbuz, a fost schimbata intreaga conducere Pro Romania Neamt. Printre cei care au ramas fara functie in partid, se numara si vicepresedinta CJ Neamt, Madalina Ciubotaru. Aceasta va trebui sa raspunda ordinelor Emiliei Arcan pe linie de partid, cu care gurile rele din Pro Romania spun ca nu era in relatii prea cordiale, ba chiar din contra.

Madalina Ciubotaru era pe contrasens (politic vorbind) si cu Liviu Harbuz, dupa ce a facut o intelegere peste capul acestuia, cu PSD-Arsene, pentru a ajunge vicepresedinte CJ.

Comunicat de presa, Pro Romania Neamt:Ieri, 5 iulie 2021 a avut loc Biroul Executiv al organizației PRO ROMÂNIA Neamț, convocat în data de 1 iulie 2021, care a decis, conform ordinii de zi, următoarele:

  • Lărgirea biroului executiv în exercițiu – Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticușan au fost aleși prim-vicepreședinți ai Biroului Executiv ai PRO ROMÂNIA Neamț;

Ovidiu Gavril a fost ales Secretar General;

Cristian Tihenea a fost ales Trezorier;

  • Stabilirea regulamentului, procedurilor și calendarului pentru desfășurarea alegerilor locale interne în PRO ROMÂNIA Neamț și a Conferinței Județene.

Coordonatorul organizației Județene PRO ROMÂNIA, Liviu Harbuz, a delegat o parte din atribuțiile sale prim-vicepreședintelui Emilia Arcan, printre care organizarea alegerilor locale interne în următoarea perioadă.

Echipa PRO ROMÂNIA Neamț este foarte optimistă în condițiile în care propunerile de pe ordinea de zi au fost votate cu majoritate absolută, semn al unității și determinării membrilor din Biroul Executiv Județean de a continua proiectul PRO ROMÂNIA.

PRO ROMÂNIA Neamț își dorește să fie o organizație puternică, unită în jurul principiilor și ideilor care au consacrat-o.

Organizarea și deciziile Biroului Executiv Județean s-au derulat în baza noului statut al Partidului PRO ROMÂNIA.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dna Arcan , cetatenii orasului Roznov va implora sa o trimiteti pe doamna Madalina acasa, avem nevoie se suflul dansei , batranii de la caminul pastorit de dansa plang in hohote de lipsa ei,iar Genucu este terminat ,nu reuseste sa se intalneasca cu ea de atatea luni de cand ea este la CJ .
    #FreeMadalina

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.