Directorul Publiserv, Valentin Savin, arata proba suprema de competenta in management. Unde altundeva, decat pe facebook. Daca nu va vine sa credeti, aveti dovada mai jos: directorul Publiserv se lauda ca a fos mutat un bolovan (el îi spune bloc de beton) dintr-un loc de joaca din Piatra Neamt. Nemaipomenit, nu-i asa? Cine s-ar fi gandit ca firma primariei care ar trebui sa se ocupe mai mult de asfaltari, nu este in stare sa execute o misiune atat de complexa. Si ca sa fie cat mai convingator, Savin ataseaza si doua poze: una cu bolovan si una de după bolovan. Superb!

Dar asta nu e totul. Vrand probabil sa dea greutate postarii si sa para ca stapaneste un limbaj ceva mai elevat, directorul ajuns director pentru ca e bun amic cu primarul Carabelea, zice că bolovanul e ”corp delict”. Chiar si o gluma daca ar fi vrut sa faca, nu prea iese. Pentru ca in termeni de specialitate, ”corp delict” inseamna obiect care a fost folosit sau a fost destinat să servească la săvirşirea unei infracţiuni ori care este produsul infracţiunii. Sînt corpuri delicte, mijloacele sau instrumentele de săvîrşire a infracţiunii.

Deci, daca bolovanul in cauza este corp delict, probabil ca el a fost deja transportat de Publiserv la IPJ Neamt. Daca nu, inseamna ca directorul ar trebui sa deschida un DEX inainte sa deschida gura. Sau… in loc de astfel de infantilisme, sa puna mana sa repare strazile din oras, ca de aia are 10.000 de lei salariu, nu sa faca postari pe facebook, de nivelul scolii ajutatoare.

Apropo! Utilajul ăsta rătăcit, l-o mai fi gasit cineva? În atenția conducerii Publiserv: dacă s-a pierdut un utilaj, poate fi găsit în fața școlii nr.3

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Anul trecut au aparut si apoi disparut prin toata lumea niste monoliti. Cred ca dupa lectura textului dv avem explicatia. Un nou dosar X rezolvat.

  2. Nu mai bine ar repara cumsecade vestita strada Izvoare ?
    Că la carat pietroaie orișicine se pricepe, și nu costă nici o leafă de 100 de milioane per luna .
    Eu știu și înțeleg că poate ar fi necesara batalionului de infanterie pentru teste la suspensiile Christie de pe tancuri, da tot mai europeană ar fi tărășenia aia sa fie reparată cumsecade .
    Daca e bineînțeles toată lumea ok cu asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.