Deputatul PSD Neamt Ciprian Serban (Suculeț pentru prieteni), dă o probă de maximă ipocrizie. In contextul protestelor din aceste zile, alesul nemtenilor incearca sa puncteze politic si se arata extrem de ingrijorat de soarta românilor. ”Durerea românilor trebuie sa inceteze acum”, spune Serban, adresandu-se puterii.

Daca acum îi pasa de durerea românilor, la momentul in care in spitalul din subordinea sefului său de partid ardeau de vii în chinuri și dureri 15 oameni, tot români și ei, deputatului Suculeț îi pieriseră sentimentele de compasiune. Nici până in ziua de astazi, nu a transmis nici macar un mesaj de condoleante. La fel, deputatul ingrijorat de soarta romanilor, nu a scos niciun cuvant nici despre spitalul de la Lețcani, pe care șeful lui de partid, Ionel Arsene, a aruncat peste 3 milioane de euro din banii nemtenilor, dar care zace și acum nefolosit, desi acolo ar fi putut fi salvate vieti de români.

Acum insa, deputatul PSD este trup si suflet pentru români, simtind probabil o noua oportunitate pentru partidul lui de a ajunge la butoane, de unde PSD-istii ar putea din nou sa impuna ministri ca Andrușcă și ar putea controla niste afaceri banoase, cum ar fi lucrari fictive cu Romsilva, asigurari RCA si alte bussines-uri social democrate, asa cum s-a mai vazut in cei 17 ani de guvernare de stanga. ”Durerea românilor trebuie să înceteze acum! (…) Nu vă mai jucați cu nervii românilor! Sunt la capătul răbdării! Nu le-ați dat nicio șansă! (…) Le-ați refuzat dreptul la viață! I-ați tratat ca pe dușmani, nu ca pe parteneri!(…) Românii ies în stradă pentru că vor să trăiască!”, sunt cateva din durerile pe care deputatul de Neamt aflat la al doilea mandat, le împărtășește cu poporul român.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.