Rețelele de telefonie mobilă din România par a avea probleme cu Roamingul, cel puțin pe relația cu Italia, având în vedere că directorul Apaserv, Bogdan Mușat, luat de la firma lui cumătru Ginel și uns de Arsene director Apaserv pe vremea când baronul PSD era ceasul cu cuc al județului, a fost demis astăzi de CA-ul (Consiliul de Administrație) companiei din subordinea CJ Neamț. Potrivit Mesagerul de Neamț, decizia CA-ului a venit ca urmare a faptului că „prin activitatea desfășurată în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2022, directorul general NU a întreprins toate măsurile pentru asigurarea desfășurării activității în condiții normale și de profitabilitate, făcând dovada necunoașterii sau ignorării voite a obligațiilor ce îi revin și pe care și le-a asumat prin acceptarea mandatului de director general al Companiei Județene Apa Serv SA”. Cu alte cuvinte, Mușat a fost corigent la toate capitolele, dar a rămas pe funcție pentru că așa era modelul.

Mușat ar fi fost pe lista scurtă cu capetele ce ar fi trebuit să cadă imediat după fuga și condamnarea infractorului care l-a pus în funcție, însă conform informațiilor vehiculate în anumite medii, intenția a fost anihilată rapid, după o ”chiamata” din Italia. Între timp, rețeaua de Roaming Italia-România pare să fi suferit niște avarii.

Apaserv funționează la limita falimentului după ce a fost condusă de unsul lui Arsene-PSD. Compania înregistrează pierderi pe rețea de 70%, iar pierderile în bani conform bilanțului contabil pe ultimul an financiar, s-ar ridica la 12 milioane de lei (2,5 milioane de euro). Asta nu a împiedicat conducerea să semneze un nou contract cu un site de propagandă PSD, în valoare de 10.000 de euro, pentru servicii de ”optimizare pagină facebook”. Detalii despre contractele cu oficina PSD, AICI: Tichie de mărgăritar. Apa Serv SA plătește zeci de mii de lei pentru administrarea paginii de Facebook și AICI De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

Paharul s-a umplut după ce Apaserv sub destoinicul Mușat, a pierdut un proiect pe fonduri UE în valoare de 300 de milioane de euro. În locul lui a fost numită interimar, directoarea economică Iustina Ardeleanu.

CA-ul care l-a demis pe Mușat este compus în majoritate din membri PSD plus membri PSD ”neafiliați politic” (foto jos). Acum rămâne de văzut dacă motivul demiterii lui Mușat a fost din cauza unor posibile probleme tehnice privind preluarea apelurilor internaționale în UE sau este vorba doar despre o scenetă pentru calmarea spiritelor.

Oricum, nici Consiliul Județean (președinte interimar Ion Asaftei- reprezentantul majorității PSD) nici Apaserv nu au comunicat nimic oficial pe acest subiect.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.