Actualizare:Reţelele de socializare online Facebook, Instagram şi Whatsapp se confruntă cu probleme tehnice, miercuri, în numeroase ţări, inclusiv în spaţiul Uniunii Europene şi în Statele Unite, relatează publicaţiile germane Bild şi Merkur.de.

Numeroşi utilizatori au semnalat probleme în Germania, Spania, Italia, Statele Unite, Belgia, Olanda, Luxemburg, Brazilia, Argentina, Rusia, Indonezia, Australia şi Japonia.

Mulţi utilizatori ai platformei online Instagram au semnalat probleme la transferul imaginilor. În cazul Facebook, sunt raportate probleme privind accesarea paginilor.

Citește și: Surpriză TOTALĂ pe piața pensiilor private – Ce s-a întâmplat în luna mai cu activele fondurilor

Facebook, Instagram şi Whatsapp au avut probleme şi în luna martie, fiind afectaţi circa 30% dintre utilizatori aproximativ 12 ore.

De asemenea parte din utilizatori reclamă grave probleme de comunicare pe Whatsapp. Pe blogul companiei încă nu este anuțată rezolvarea problemelor și nici un termen de soluționare. De altfel, momentan nu a fost anunțată sursa problemelor cu care se confruntă utilizatorii.
Toate aceste probleme vin la numai o zi de la o altă pană cu care s-a confruntat Compania CloudFlare, care protejează şi accelerează peste 785 000 de pagini web din întreaga lume și care a avut probleme marţi după-masă, motiv pentru care paginile web nu au putut fi accesate. Cei care au încercat să intre pe paginile respective au primit eroarea 502
Stirea initiala: Utilizatorii aplicațiilor Facebook Instagram și Whatsapp întâmpină probleme de ore bune la utilizarea aplicațiilor, astazi 3 iulie, atat in varianta mobil cat si desktop. Mai multe rapoarte au arătat că internauții au avut dificultăți la încărcarea și vizualizarea fotografiilor.

De altfel, conform jurnaliștilor de la USA Today se pare că se înregistrează întreruperi ale sistemelor în întreaga lume.

În conformitate cu DownDetector, un serviciu web care oferă o imagine de ansamblu în timp real a erorilor și a întreruperilor online, în jurul orei de 17:00, mii de utilizatori ai Instagram au început să raporteze că au probleme (sursa: dcnews.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.