Firmele lui Gheorghe Vlasie (cunoscut și ca Ginel sau cumătru lui Arsene) au probleme mari cu un contract de 55 de milioane de euro.

Este vorba despre drumul DN 28B, dintre Târgu Frumos și Botoșani, care trebuie reasflatat după ce a fost reabilitat de asocierea de firme  Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi, fostă Aqua Parc (lider), și Mavgo Holding, ambele controlate de Ginel. De curând, cele două firme au fost introduse pe lista neagră a CNAIR pentru contractele de execuție lucrări.

Potrivit publicației BZI din Iași, drumul DN28b a fost adjudecat pentru reabilitare unei asocieri de firme din Piatra Neamț. Astfel, asocierea dintre Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi, fostă Aqua Parc (lider), și Mavgo Holding a câștigat licitația drumului care leagă Târgu Frumos de municipiul Botoșani. De la începutul lucrărilor, problemele au început să curgă pentru această arteră importantă. Drumul a cedat în mai multe locuri, asfaltul s-a fisurat și au apărut cratere de mari dimensiuni. Probleme au apărut și la anumite podețe, unde s-au observat mai multe infiltrații de apă.

După publicarea mai multor articole despre situația dezastruoasă în care se află DN28b, firmele care reabilitează această arteră au trecut la o nouă etapă. Acestea au decapat porțiuni întregi cu probleme și le-au pregătit pentru o nouă asfaltare, mai adaugă sursa citată… continuarea AICI.

Odată cu condamnarea lui Arsene, Ginel Vlasie este de negăsit. Deși au trecut două zile de la publicarea știrii de mai jos, acesta nu a transmis redacției tvmneamt niciun punct de vedere. Mai trebuie precizat că firmele lui Ginel au în desfășurare lucrările de realizare a coridoarelor de mobilitate urbană în Piatra Neamț.

A fugit și cumătru? Ginel Vlasie este de negăsit de zile întregi

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.