Stefan Burlacu, profesorul de sport de la Scoala Rediu, acuzat ca a hartuit sexual eleve cu varste de 10-11 ani, a fost arestat preventiv, dupa ce initial fusese retinut pentru 24 de ore. In fata probelor aduse de politistii de la Judiciar dupa o saptamana de investigatii, judecatorii au decis ca Burlacu va sta dupa gratii cel putin 30 de zile, cu posibilitate de prelungire a arestului preventiv, pana la o sentinta definitiva. ”La data de 5 iulie 2021, bărbatul de 28 de ani, din Roznov, a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Piatra Neamț, care a dispus arestarea preventivă  pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 25 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, de 11 ani, a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje ce conţineau conotaţii sexuale, de la o persoană ce s-a recomandat a fi profesorul de sport, la şcoala la care minora era elevă.

Din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 28 ani, din Roznov, ar fi transmis prin intermediul unei reţele de socializare unor minore, mai multe mesaje cu conotaţii sexuale.

Totodată, persoana în cauză, în calitate de profesor de educaţie fizică şi sport, la o unitate şcolară din judeţul Neamţ, ar fi manifestat un comportament neadecvat cu tentă sexuală, faţă de mai multe minore, eleve la unitatea de învăţământ unde acesta era încadrat .

În urma probatoriului administrat, la data de 4 iulie 2021, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore”, se arata intr-un comunicat al Politiei Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.