Afară s-a răcit, iar ploile ne tot dau târcoale. În Neamț, pentru acest sfârșit de săptămână, Administrația Națională de Meteorologie estimează temperaturi apropiate de normalul perioadei, respectiv 15 și 20 de grade Celsius. Pe timp de noapte, minima aerului va scădea până la 8 grade Celsius și chiar mai frig în partea de vest a județului. Vântul va avea unele intensificări pe timpul averselor.

Astăzi, pietrenii trebuie să aibă umbrele și haine mai groase, fiindcă vor cădea precipitații, iar temperatura maximă a aerului nu va trece de 15 grade Celsius. Norii de ploaie se vor aduna în prima parte a zilei, când va și ploua. Pentru mâine, ANM prognozează același „decor“, respectiv ploi și frig. Doar duminică, timpul va lăsa „garda“, iar maxima se va opri la 20 de grade Celsius, dar și atunci, sunt posibile averse de scurtă durată. După lăsarea întunericului, temperatura aerului va ajunge  până la 8 grade Celsius.

Și ieri, timpul a fost mohorât și destul de rece. La ora 14, la Piatra Neamț se înregistrau 16 grade Celsius și cu un grad mai mult la Roman. În Târgu Neamț, temperatura aerului era de 15 grade Celsius. La polul opus, pe crestele masivului Ceahlău era o vreme friguroasă și cețoasă. Acolo, la aceeași oră, temperatura aerului indica 4 grade Celsius.

V. Andries

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.