Vremea de toamnă s-a instalat în Neamț. A plouat, iar temperaturile aerului scad de la o zi la alta. Pe parcursul acestei săptămâni, valorile maxime ale aerului vor urca până la 21 de grade Celsius. Cerul va fi variabil până la acoperit. Și nopțile vor fi mai răcoroase. Temperaturile nocturne vor scădea până la 8 grade Celsius. Vântul va avea unele intensificări pe timpul averselor. Pentru astăzi, Administrația Națională de Meteorologie prevestește o zi normală de toamnă, cu temperaturi ce vor urca până la 20 de grade Celsius. Mâine, cerul va fi mai mult acoperit și e posibil să plouă. La prânz, maxima aerului va fi de 19 grade Celsius. A doua zi, cerul va fi variabil. Temperatura din termometre va fi de doar 17 grade Celsius. Nici joi, 10 septembrie, situația nu se va modifica, doar minima va scădea până la 8 grade Celsius. A doua zi, cerul se va umple cu nori de ploaie. La amiază, temperatura aerului va fi de 21 de grade Celsius. Și sâmbătă vor cădea averse, iar maxima aerului nu va urca peste 17 grade Celsius. Pentru duminică, meteorologii estimează un timp relativ cald, și un cer mai mult însorit.

        Revenim la ziua de ieri, când la ora 12, pe masivul Ceahlău s-au înregistrat printre cele mai mici temperaturi din țară, respectiv 7 grade Celsius. La polul opus, în Piatra Neamț erau 21 de grade Celsius.

V. ANDRIEȘ

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Vremea de toamnă s-a instalat în Neamț. A plouat, iar temperaturile aerului scad de la o zi la alta. Pe parcursul acestei săptămâni, valorile maxime ale aerului vor urca până la 21 de grade Celsius. Cerul va fi variabil până la acoperit. Și nopțile vor fi mai răcoroase. Temperaturile nocturne vor scădea până la 8 grade Celsius. https://tvmneamt.ro/prognoza-meteo-semne-clare-de-toamna/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.