Dupa o perioada in care programul de functionare a fost redus, din ratiuni ce tin de acordarea concediilor de odihna personalului, Biblioteca Judeteana va reveni la programul normal de functionare pentru public.
Asadar, incepand cu 15 septembrie sectiile si filialele bibliotecii revin la programul extins de functionare si anume, intervalul dintre orele 9.00 – 19.00, in fiecare zi, de luni pana vineri. Exceptie face Filiala nr. 1 Darmanesti, unde programul este asigurat de o singura persoana si din acest motiv se desfasoara pe o singura tura, alternativ, in zilele de luni, miercuri si vineri intre orele 11.00 – 18.00, iar in zilele de marti si joi intre orele 9.00 – 16.00. Tot din ratiuni ce tin de resursele de personal deficitare, si Filiala de carte straina va avea un program de functionare ce va acoperi, luni, miercuri si vineri intervalul dintre orele 11.00 – 18.00, iar marti si joi pe cel dintre orele 9.00 – 17.00.
In contextul in care, o data cu inceperea scolii se contureaza o crestere a volumului de solicitari pentru serviciile oferite de biblioteca, noul program va fi in masura sa raspunda in mod adecvat asteptarilor pe care nemtenii au invatat sa le aiba de la institutia de cultura.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.