Incepe Saptamana Liberala, organizata pentru a aniversa 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. Liberalii pietreni au pregatit o serie de evenimente in perioada 18-24 mai. Pe tot parcursul saptamanii, in fata sediului PNL Piatra Neamt va fi expusa  istoria partidului in imagini.

Incepand cu 19 mai, femeile liberale vor strange carti romanesti pentru elevii din Republica Moldova. La Piatra Neamt actiunea se va demara prin instalarea unui cort in zona Piata Stefan cel Mare, mai exact in fata fostei agentii Tarom.

Miercuri, liberalii nemteni participa la concertul aniversar ”PNL 140 de ani de viziune, onoare si patriotism” care va avea loc in Bucuresti, la Opera Nationala.

Joi va avea loc o intalnire festiva in Piatra Neamt cu liberalii nemteni unde vor fi discutii deschise despre istoria partidului. Vineri, liberalii isi petrec ziua la Castelul Sturdza de la Miclaușeni, unde vor fi premiati elevi olimpici la istorie cu merite deosebite din judetul Neamt.

Sambata va avea loc la Pitesti Consiliul National al PNL, unde vor fi prezenti parlamentari si delegati. Delegatia nemteana va participa si la depunerea de coroane la mormantul Bratienilor.

Pe 24 mai 2015 se implinesc 140 de ani de la infiintarea Partidului Liberal, primul partid politic din Romania.  Istoria PNL are legaturi puternice cu istoria moderna a Romaniei. Partidul National Liberal a dat tarii oameni de stat, carturari, economisti si ganditori care au contribuit puternic la dezvoltarea economica si sociala a tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.