Miercuri, 16.11.2016, ora 15:35, dispeceratul integrat ISU-Ambulanță a fost anunțat prin apel la „112”, despre despre descoperirea unui element de muniție în satul Breaza, comuna Bîrgăoani.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat trei subofițeri cu autospeciala pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. Proiectilul exploziv, cal. 57 mm, provine din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Echipa pirotehnică a ridicat proiectilul descoperit și a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafață de cca. 300 mp, nemaifiind descoperite alte elemente de muniție.

Tot miercuri, la ora 19:31, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un apartament dintr-un bloc de locuințe, în municipiul Roman.

La locul intervenției s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. În urma incendiului au ars: un tricou aflat pe un calorifer electric și s-a degradat vopseaua de pe acesta. Cauza probabilă a incendiului: acțiunea unei persoane iresponsabile.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.