Proiectul ”Traseul uriașilor”, care urmează a se implementa pe dealul Cozla, a fost discutat cu Ministrul Mediului la Primăria Piatra Neamț, în cadrul vizitei de lucru pe care acesta a efectuat-o în jdețul Neamț. George Lazăr, președintele PNL Neamț, spune că au fost identificate cele mai bune soluții (referitor la mediu) pentru ca proiectul să fie dus la bun sfârșit.
George Lazăr:Piatra Neamț oraș turistic, nu e doar un vis, nu e doar un deziderat, este un proiect care va deveni realitate în următoarea perioadă.
Am avut in cursul acestei săptămâni, o întâlnire consistentă si aș spune extrem de productivă cu domnul primar Andrei Carabelea , cu domnul Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet si colegii parlamentari, Eugen Țapu-Nazare si Tudor Polak ,domnii subprefecți, consilierii județeni și comisarul general al Gărzii de Mediu, Andrei Corlan.
Alături de noi au participat și reprezentanți ai Romsilva și ai Agenției Naționale pentru Arii Protejate.
În calitate de președinte al Partidului Național Liberal Neamț, am identificat împreună cele mai bune soluții legale pentru implementarea și valorificarea proiectului Traseul Uriașilor din Povestea lui Harap-Alb, propus de domnul primar pe dealul Cozla, în scopul dezvoltării turismului din municipiu și pentru a pune în valoare instalația de telegondolă existentă.
Proiectul Traseul Uriașilor din Povestea lui Harap-Alb propus are potențialul de a revoluționa turismul local, aducând un plus de valoare și atrăgând atenția către frumusețea naturală a zonei, inclusiv prin valorificarea telegondolei existente. Eforturile noastre comune vizează nu doar consolidarea proiectului, ci și găsirea soluțiilor optime pentru a pune în valoare resursele naturale și a crea o experiență turistică de excepție pentru vizitatorii municipiului Piatra Neamț.
Ca reprezentant al PNL Neamț, mă angajez să continui această colaborare activă cu primarul Municipiului Piatra Neamt, dl Andrei Carabelea și să susțin astfel de proiecte in turism , care pot aduce progres și dezvoltare durabilă în municipiul Piatra Neamț.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.