Astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Consiliul Judetean Neamt de catre presedintele Constantin Iacoban, s-a prezentat o lunga lista cu proiecte, unele realizate partial, unele deloc, iar altele urmand a fi incepute.

Asta a facut ca intalnirea cu presa sa semene mai mult cu o sedinta de informare decat cu o conferinta de presa. O prezentare a unor intentii sau realizari ale Consiliului Judetean care a durat aproape o ora, numai conferinta de presa nu se poate numi. Presedintele Iacoban chiar a intrerupt la un moment dat prezentarea, sugerand ca presa sa primeasca in varianta printata continutul, lucru care s-ar fi putut face de la inceput.

Pe langa proiectele trecute si viitoare, Constantin Iacoban a informat despre faptul ca s-au obtinut promisiuni ferme din partea lui Raed Arafat in vederea extinderii Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Neamt, dar si a construirii unui heliport.

“Domnul Raed Arafat a promis ca se va implica la maximum pentru a ne ajuta sa extindem sectia UPU a Spitalului Judetean dar si sa construim un heliport in oras, care este foarte necesar. La fel, ne-a promis ca se va cauta o solutie si pentru a mari numarul personalului de la UPU, care intr-adevar este mic si din cauza asta apar probleme. Extinderea UPU trebuie realizata, pentru ca spatiile existente acum sunt prea mici, din cauza asta, pacientii neputand fi tratati corespunzator.”

Ionut Corfu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.