Idee inedita a unei intreprinzatoare din comuna Borlesti, judetul Neamt. Aceasta a inceput o afacere cu un TAXI si o promoveaza dupa o idee cat se poate de inedita. Doua zile, cursele sunt gratis. Astazi si maine (26 si 27 noiembrie), borlestenii se pot deplasa cu TAXI-ul gratis. Atentie! cursele gratuite sunt valabile doar pe teritoriul comunei, anunta patroana pe contul ei de facebook, unde a pus si un numar de mobil pentru comenzi dar si o poza cu masina nou nouță, o Dacia Logan.

Pentru ca ideea este una nemaintalnita cel putin in judetul Neamt, TvmNeamt ofera acest articol publicitar tot gratis, chiar daca asta va insemna o cerere mai mare de curse si evident, va creste si cheltuiala cu carburantul pentru intreprinzatoarea Iulia Pricope, aflata la inceput de drum.

 ”Astazi și mâine cursele in Borlesti sunt GRATIS! Se va porni contorul doar pentru ca persoana care folosește TAXI-ul sa fie informata ca privire la prețul cursei!”, mai precizeaza Iulia Pricope intr-un comentariu la postarea ei.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.