Proprietarul calului lăsat nesupravegheat, care a provocat un accident la Girov in noaptea de sambata spre duminica (2/3 iulie) a fost amendat. Conform Politiei Neamt, este vorba despre un tânăr de etnie rromă, din Girov, in vârstă de 23 de ani, care a primit o amenda de 500 de lei. In urma accidentului, calul a murit, iar proprietarul mașinii s-a ales cu o pagubă serioasă. Localnicii spun că este un obicei printre țiganii din Girov, de a-și lăsa caii liberi aiurea prin comună, chiar si pe timpul noptii, fără ca autoritatile locale sau politia să ia vreo măsură.

Cal lăsat liber pe drum și lipsa iluminatului public, rețeta unui accident la Girov

Un cal lăsat liber prin comună si lipsa iluminatului public, reprezinta reteta unui accident rutier produs in aceasta noapte (2/3 iulie) pe drumul national din comuna Girov, jud. Neamt, accident care ar fi putut avea urmari foarte grave.

Un barbat din judetul Iasi, aflat la volanul unei autoutilitare cu directia de deplasare spre Piatra Neamt, a lovit in plin un cal cu care s-a trezit in față pe mijlocul sensului său de mers. In urma impactului, mașina a fost serios avariata, iar calul a murit. Din fericire, soferul a scăpat teafăr, acesta fiind singur in masina.

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 23, in apropierea intersectiei semaforizate. Bărbatul aflat la volanul autotutilitarei, spune că nu a putut observa animalul decat cand era deja prea tarziu, iar norocul său a fost că avea centura de siguranta si că a functionat airbag-ul. El mai sustine că dacă ar fi functionat iluminatul public, ar fi putut evita accidentul.

Un localnic aflat la fata locului, a comentat amar că pe segmentul acela de drum nu a mai functionat iluminatul public de pe timpul comunistilor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.