Polițiștii nu mai țin la glumă și au trecut la acțiuni de protest fără precedent, cel puțin pentru județul Neamț. Conform Sindicatului Diamantul, nemulțumiți că guvernul intenționează să facă economii reducându-le cuantumul pensiilor în timp ce pensiile speciale ale dinozaurilor din politică rămân neatinse, polițiștii de la Secția de Poliție Ștefan cel Mare, sunt indisponibili astăzi. Prin urmare, întreaga Secție care cuprinde 6 comune (21 de sate) cu peste 20.000 de oameni, a rămas fără niciun polițist disponibil. Cei care trebuiau să fie astăzi de serviciu au donat sânge și potrivit legii au o zi liberă, iar cei care sunt în timpul liber, nu răspund la telefon. ”Politistii din cadrul Sectiei 6 Stefan cel Mare, jud. Neamț, aflati de serviciu au devenit indisponibili, dupa ce au donat sange. Indisponibili sunt si colegii lor liberi, care nu pot raspunde azi la telefon. Nu azi!

Actiunea pornita de noi va avea continuitate, antrenand politisti afiliati sindical sau neafiliati, indiferent de structura sindicala din care fac parte. La Neamt, lucram impreuna, liderii Diamantul, SNPPC si Europol.

Pentru ca impreuna le putem da dureri de cap, asa cum ne dau si ei noua!”, transmite Sindicatul Diamantul pe site-ul oficial

Situația este cât se poate de gravă, la această oră, 6 comune fiind complet descoperite în fața fărădelegilor, iar problema este foarte greu spre imposibil de rezolvat, având în vedere deficitul mare de personal.

Șeful Secției, comisarul șef Claudiu Vânău a refuzat să facă orice comentariu referitor la situație, îndrumându-ne spre purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

De la Comunicare- IPJ Neamț, ni s-a transmis că la Secția Ștefan cel Mare nu sunt probleme. ”Cu privire la aspectele de interes pentru dumneavoastră vă comunicăm faptul că, activitatea la nivelul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare se derulează în mod obișnuit, fiind asigurată intervenția polițiștilor atât în cadrul activităților curente cât și la intervențiile semnalate prin SNUAU 112”, a declarat insp. Ramona Ciofu.

I.C.

1 COMENTARIU

  1. F. bine fac, au o profesie cu un grad de risc MAXIM și salarii minime, sa le tina locul parlamentarii și mimozele politice care plimba cafelele în instituțiile bugetare pe salarii nesimțit de mari!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.