Un politist a protestat cu lanturi la picioare in aceasta dimineata la ora 8, in fata sediului IPJ Neamt. Este vorba de Ioan Cănărău, cunoscutul lider al Sindicatului Europol Neamt, iar protestul este indreptat impotriva sefului IPJ Neamt, care potrivit declaratiilor politistului, îl hartuieste in permanenta, ca forma de intimidare privind activitatea sindicala a acestuia. Paharul s-a umplut dupa ce politistul a fost sanctionat cu reducerea salariului cu 15% timp de 3 luni, pentru ca a protestat in timpul liber, fiind acuzat ca a avut un comportament necorespunzator in societate.

De ani de zile, Ioan Cănărău este tinta razbunarilor sefilor săi, pentru ca are curajul sa lupte pentru drepturile politistilor si pentru eliminarea mafiei MAI. El a fost cercetat si sanctionat disciplinar de zeci de ori in ultimii ani, insa faptul ca s-a ajuns sa i se taie din drepturile salariale, l-a adus la capatul rabdarii. ”Protestez impotriva domnului comisar sef Osoianu Mihai Iulian. Domnul comisar sef duce de un an de zile o campanie de hartuire si de abuzare a mea. Domnul comisar sef dispune cercetari disciplinare si sanctiuni disciplinare pe niste abateri inventate de domnia sa. Am fost sanctionat disciplinar pentru ca am transmis doua mail-uri de pe adresa de mail a sindicatului, prin care reclamam ceva catre IPJ Neamt. Domnul comisar sef Osoianu este cred ca primul sef din istoria Politiei Romane, care solicita IGPR sa anuleze propria lui sanctiune. Deci, dansul m-a sanctionat disciplinar si apoi a cerut anularea sanctiuni. Asa ceva nu s-a mai intamplat in istoria Politiei Romane.

Domnul comisar sef ma sanctioneaza cu reducere salariala pentru ca am protestat in timpul liber, printr-o activitate sindicala a Europol, in fata sediului Politiei Municipiului Roman. Am fost sanctionat pentru comportament necorespunzator in societate. Pentru delict de opinie. Astept sa fiu sanctionat disciplinar si pentru protestul de astazi. Culmea, domnul comisar ma sanctioneaza cand protestez si pentru drepturile sale, pentru drepturi banesti”, spune politistul Ioan Cănărău.

Pana la ora redactarii, IPJ Neamt nu a avut nicio reactie la acuzatiile politistului.

Declaratiile complete ale liderului Sindicatului Europol Neamt, in transmisiunea live realizata de tvmneamt:

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.