Ion Asaftei, vicepresedintele CJ Neamt si liderul ALDE Neamt, a comentat protestul pentru autostrazi #șîeu, spunand ca asemenea actiuni sunt benefice si ca astfel, guvernantii vor constientiza ca trebuie sa se investeasca in infrastructura, in special in autostrazi. Asaftei sustine ca vinovatia pentru situatia in care s-a ajuns apartine tuturor partidelor politice din `90 pana in prezent: ”Referitor la protestul care a avut loc in legatura cu autostrazile, noi ca partid, ALDE, sutinem dreptul romanilor de a protesta. Este un drept fundamental si democratic, si romanii trebuie sa protesteze atunci cand au un motiv real. A protesta pentru un asemenea obiectiv ce se vrea realizat in tara noastra, este benefic pentru abordarea politica pe viitor a infrastructurii rutiere. Daca ne uitam pe harta Europei vom vedea ca din punct de vedere al autostrazilor, Romania apare ca o pata alba pe langa restul tarilor inverzite de autostrazi. Indiferent de guvernare, partajarea daca vreti, vinovatia pentru lispa autostrazilor trebuie sa o poarte toate partidele din `90 si pana acum. Este benefic insa ca actuala coalitie a luat taurul de coarne si a inceput sa treaca la investitii in acest domeniu. Este vorba de infrastructura rutiera din Moldova. Avem un exemplu dat chiar ieri de domnul ministru al transporturilor care a fost prezent la lucrarile de la centura ocolitoare a municipiului Bacau, centura care va face parte din Autostrada Moldova. Protestul despre care vorbeam este binevenit pentru ca a miscat la nivelul constiintei populatiei Romaniei, ca iata, avem nevoie si trebuie sa facem autostrazi. Consider ca guvernarea ALDE-PSD poate realiza aceste investitii, vom realiza ce ne-am propus. Lumea are dreptate, avem nevoie de autostrazi”, a precizat Ion Asaftei, vicepresedintele CJ Neamt.

Asaftei a tinut sa comenteze si cățărarea pe protest a presedintelui Iohannis, pe care o considera cel putin inoportuna: ”Evident ca nu putea lipsi din peisajul protestului dragul nostru presedinte care a transmis un mesaj gingas de alaturare. Este pacat ca presedintele nu-si franeaza aceste porniri electorale, pentru ca el trebuie sa-si reprezinte tara, intregul popor roman. Mi se pare absolut inoportun ca un presedinte sa fie cap de afis la un protest, la orice protest, indiferent de care este el”, a mai completat Ion Asaftei.

Ionut CORFU

DSC03031

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. ”Evident ca nu putea lipsi din peisajul protestului dragul nostru presedinte care a transmis un mesaj gingas de alaturare. Este pacat ca presedintele nu-si franeaza aceste porniri electorale, pentru ca el trebuie sa-si reprezinte tara, intregul popor roman. Mi se pare absolut inoportun ca un presedinte sa fie cap de afis la un protest, la orice protest, indiferent de care este el”, a mai completat Ion Asaftei.
    Asaftei, iti statea bine tractorist.Esti voinic, falcos…Du-te!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.