Descinderi ale procurorilor DIICOT Neamt si politistilor de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate Neamt insotiti de mascati au avut loc miercuri seara la doua pensiuni din Piatra Neamt. Actiunea a avut ca scop destramarea unei grupari infractionale de proxeneti si traficanti de minori in urma careia patru persoane au fost conduse la audieri. Toti sunt cercetati pentru constituire de grup infractional organizat, trafic de minori si proxenetism. In cursul perchezitiilor derulate la cele doua stabilimente au fost ridicate mai multe probe si au fost conduse la audieri mai multe persoane. Anchetatorii au audiat in cursul noptii si a zilei de ieri pe principalii suspecti, urmand ca ulterior sa se dispuna asupra masurilor ce se impun.
Gruparea era supravegheata de circa doi ani, timp in care suspectii au racolat si traficat mai mult de 20 de tinere, unele minore, cu varste incepand chiar de la 14 ani
Gruparea cauta fete din familii sarace care erau dispuse la orice pentru a scapa de saracie, astfel ca nu era nevoie de violenta pentru a le determina sa se prostitueze in localurile patronilor. Tarifele porneau de la 70 de lei si ajungeau la 200 de lei ora. Suspectii au obtinut in tot acest timp castiguri substantiale, intrucat printre clientii fetelor erau si persoane cu dare de mana, care plateau si 100 de euro pe ora pentru astfel de “servicii”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.