In sfarsit, PSD-istii se pot bucura ca au primar la Piatra- Neamt. Bucuria este pentru scurta durata, mai exact pentru o saptamana, perioada in care Dragos Chitic este plecat in concediu. Acesta si-a delegat atributiile de primar catre viceprimarul PSD, Luminita Vîrlan. Decizia lui Chitic este una destul de suprinzatoare, pentru ca toata lumea se astepta ca primarul sa-i delege atributiile vicpeprimarului PMP, Bogdan Gavrilescu, avand in vedere ca PNL formeaza majoritatea in Consiliul Local cu PMP.

Sunt voci in mediile politice care interpreteaza miscarea lui Chitic ori ca pe un semn de racire a relatiilor cu PMP, ori ca pe un semn de apropiere de PSD. Dragos Chitic va reveni la conducerea primariei, martea viitoare.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Daca PSD isi va continua declinul in care se afla si care, lasat sa guverneze si sa-si indeplineasca promisiunile facute, intre care marirea pensiilor, in septembrie 2019 cu 15 %, iar in 2020 cu 40 %, il vor duce la un dezastru fara precedent in istoria sa, probabil primarul va ramane un liberal convins, iar viceprimarul va reveni la partea din actualul PNL pe care, dupa triumful PSD la alegeri precum cele din 2016, a parasit-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.