Inculpatul Ionel Arsene, cel care inca mai este presedinte al CJ Neamt desi apare intr-un dosar DNA in care exista probe ca ar fi incercat sa-i rupa picioarele unui jurnalist din Piatra Neamt ( Vezi AICIArsene, amicul lui Liviu Dragnea, plan mafiot pentru schilodirea unui jurnalist), atinge culmea tupeului astazi (8 septembrie) intr-o postare pe pagina lui de facebook in care incearca sa-i ia apararea mentorului sau, Liviu Dragnea, dupa conflictul izbucnit in PSD. Arsene nu se poate abtine si recurge din nou la o expresie jignitoare, numindu-i pe ziaristii care nu-i sunt pe plac, ”analiști de șanț”.

El incearca sa explice ca scandalul din interiorul PSD este de fapt ”discutia despre Romania”. Mai pe intelesul tuturor, in scandalul in care Gabriela Firea acuza ca niste baieti au confiscat partidul, țara si Guvernul, Arsene, Dragnea, Stefanescu si altii sunt pentru Romania. Restul, nu se stie pentru cine sunt. Deci Arsene blocheaza licitatii in Neamt pentru Romania si plateste bani grei trompetei ziarpiatraneamt.ro pentru Romania, sta saptamani intregi la Bucuresti cu masina si sofer platit din banii nemtenilor pentru Romania, si-a angajat fotograf personal din banii CJ Neamt tot pentru Romania, deci in general, cam tot ce face Arsene, e pentru Romania. Ce fac altii, e contra Romania.

Pentru ca aminteam despre culmea tupeului, trebuie vazut un fragment din ceea ce spune Arsene:  ”Discuția este de fapt despre România, despre resursele ei și despre refuzul președintelui Liviu Dragnea de-a face vreun compromis în acest sens. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană…” Arsene vorbeste despre resursele naturale ale Romaniei, care fara Mantuitorul Dragnea, ar cadea prada cotropitorilor. Oare de asta si-a bagat Arsene omul (Nicoleta Husaru, actual purtator de NEcuvant la CJ Neamt) la ANRM (Agentia Nationala a Resurselor Minerale) de unde a fost scoasa in suturi? Ca sa nu praduiasca altii ”resursele”? De asta a ajuns pana la urma altcineva pe filiera Harpa- Targu Neamt la ANRM? Ca sa nu fim praduiti, sau ca sa nu afle cineva unde sunt bogatiile subsolului din Neamt? Intrebari la care ar trebui sa raspunda SRI desigur, pentru ca Husaru, cel putin teoretic, ar fi trebuit sa aiba certificat ORNISS pe perioada in care a avut acces la informatii despre resursele minerale ale Romaniei, deci serviciile ar trebui sa stie cu cine a vorbit ea si daca nu cumva niste baieti mai macho asa, au aflat ce si cum.

In incheierea mesajului sau, probabil ca pe Arsene l-a tradat subconstientul dupa discutiile cu Dragnea. El incheie cu #nucedămțara . Se impune o întrebare absolut legitima: Daca nu poti ceda ceva ce nu ai, este România confiscata de Dragnea si de cei câtiva oameni cu care spune Gabriela Firea ca se consulta el? Iata postarea lui Arsene: ”Asistăm în ultimele zile la o întreagă discuție publică despre nemulțumiri în interiorul PSD și față de președintele Liviu Dragnea, discuții ce fac deliciul unor analiști de șanț și rating televiziunilor insolvente. O spun fără nicio reținere, este o falsă temă.

Discuția este de fapt despre România, despre resursele ei și despre refuzul președintelui Liviu Dragnea de-a face vreun compromis în acest sens. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană și despre perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român.

Ce știu cu siguranță este că nu vom ceda presiunilor indiferent câte astfel de discuții vor mai genera unii și alții și indiferent de câte scrisori publice vor mai scrie!”#psdunit #nucedămțara

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Raman aceeasi analfabeti care vor sa devalizeze Romania. Ca si debilul, nu a fost in stare sa scrie o postare fara sa recurga la copy paste. A luat parti dintr-un articol publicat in Q Magazine (unde, apropo, scrie o mimoza acuzata ca spiona ambasadori), devoaland totodata faptul ca acel articol a fost platit. Totul a fost descoperit, relativ usor, de presa centrala. Asta le este nivelul. O acuza pe Firea ca vrea gazele din Marea Neagra. Niste harabagii care au pierdut orice decenta.

    http://www.aktual24.ro/dragnea-incearca-o-rebranduire-penibila-baronii-lui-il-zugravesc-drept-salvatorul-gazelor-din-marea-neagra-pe-care-vrea-sa-le-fure-firea/

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.