Consilierii locali PNL le răspund oamenilor lui Arsene din PSD, după ce cei din urmă, și-au făcut un obicei aproape zilnic din a ataca administrația locală din Piatra Neamț, pe fel de fel de subiecte, de la borduri la stâlpi de semafoare, cele mai multe dintre atacuri frizând penibilul sau fiind pure manipulări, dezinformări ori știri false. În aceste zile, probabil îndrumați/instruiți din Italia, ”Gașca Bari” din PSD Piatra Neamț, a reîncălzit o ciorbă sleită deja, pe tema reabilitării unei clădiri care aparține Primăriei Piatra Neamț.

Liberalii le dau replica PSD-iștilor, acuzându-i de minciună și dezinformare.

Comunicat de presă- PNL: PSD Neamț, vechile năravaruri: minciuna și dezinformarea.Fără busolă, într-o perpetuă degringoladă, PSD Neamț pierde orice contact cu realitatea și blochează majoritatea proiectelor inițiate de administrația locală. În absența argumentelor credibile, PSD Neamț se ascunde în spatele minciunii și dezinformării.

Recent, consilierii locali ai PSD Neamț au anunțat că se opun unui proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru consolidarea imobilului din strada Republicii nr. 22, principalul motiv fiind acela că acolo funcționează sediul PNL Neamț.

Primăria Piatra Neamț, în calitate de proprietar al clădirii, imobil de patrimoniu, are obligația legală să o consolideze. Riscul prăbușirii tavanului și acoperișului este unul extrem de ridicat, situație constatată de specialiști, de aceea se impun lucrări urgente. Proiectul de hotărâre de Consiliu Local are în vedere tocmai aprobarea lucrărilor de consolidare a clădirii, nicidecum amenajări interioare și alte dotări, așa cum PSD Neamț lasă să se înțeleagă.

Le recomandăm celor de la PSD Neamț să înceteze cu manipulările și dezinformările și să pună umărul la dezvoltarea orașului. Iar domnului prefect Adrian Niță, cel care se îndepărtează tot mai mult de îndatoririle pe care le are ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, îi sugerăm, dacă tot dorește renovarea claselor, să restituie prejudiciul pe care l-a cauzat în calitate de fost director al PubliServ. Câte nu s-ar putea face cu acei bani.

Și tot celor de la PSD Neamț le reamintim că nu au fost atât de vocali și că au adoptat poziția ghiocelului atunci când au votat construcția unui impunător birou pentru fostul lor șef de tristă amintire, la un cost de peste 3.000 euro m.p.- Grupul consilierilor municipali ai PNL Neamț

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.