PSD-isitii din Piatra Neamt simt din nou miros de functii si adulmeca cel putin unul dintre fotoliile de viceprimar, dupa ce Alin Lehadus a fost suspendat. Daca instanta va decide ca Lehadus nu poate reveni pe functie, se va alege din nou un viceprimar, asa ca oamenii lui Arsene de la organizatia din Piatra Neamt au inceput deja demersuri pentru a obtine pe sub masă ceea ce nu au fost in stare sa obtina la alegeri. Adica destule voturi, incat sa poata intra intr-o majoritate si sa-si impuna oameni în functii.

Imediat dupa ce viceprimarul Lehadus a fost suspendat, PSD-istii au trecut la lustruit clante si la negocieri mai mult sau mai putin clandestine, fac tumbe si se dau de ceasul mortii, doar doar se vor alege si ei cu o ciosvârtă, mai ales ca au depus eforturi consistente ca sa se ajunga in situatia dată, cu petitii peste petitii si plangeri peste plangeri, inclusiv pe la instante, contestand din rasputeri alegerea ambilor viceprimari. Cel mai probabil, si viceprimarul USR, Marius Irimia va fi suspendat, cazul lui fiind tras la indigo cu al lui Lehadus, deci sansele PSD-istilor de a-si duce planul la bun sfarsit, adica de a prinde si ei de un capat de ciolan, cresc exponential.

Numai ca visele le-au cam fost spulberate, dupa ce Bogdan Gavrilescu, liderul PMP Neamt, a declarat intr-o conferinta de presa ca „La poziția de viceprimar la Piatra Neamț, în primă fază va fi o nominalizare a PMP”. PMP este intr-o alianta cu PSD la CJ Neamt si în mod sigur s-a negociat deja o alianta cu PSD si la CL Piatra Neamt, care il va sustine insa pe Gavrilescu pentru functia de viceprimar, in cazul in care acesta va trebui ales din nou. Ramane de vazut daca PSD-istii din Piatra Neamt se vor conforma intelegerii de la judet sau vor trece iar la manifestari de tip Șoșoacă, asa cum au facut pana au reusit sa scape de un viceprimar prin metode mai putin obisnuite, în interesul cetatenilor, desigur, asa cum face orice partid de opozitie.

Ca reactie la suspendarea la care PSD a contribuit decisiv, Alin Lehadus spunea ca desi in campania electorala social democratii se laudau ca vor munci pentru oras, pana la urma au dovedid ca reprezinta doar interese personale si de grup.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.