PSD-istii rabufnesc dupa scandalul aparatului pentru recoltare plasma, care nu este pus in functiune nici dupa mai bine de o saptamana de la data donarii lui catre Centrul de Transfuzii Piatra Neamt. Deputatul Ciprian Serban face un apel la PNL si la Guvernul Orban sa nu se mai joace cu viata romanilor, stiind ca la ora actuala, singurul tratament din lume care poate salva cazuri grave de infectare cu Covid 19 este cel cu plasma de la pacientii vindecati. ”635. Este cifra care ne îngrozește, dragi nemțeni. 635 de cazuri COVID-19 confirmate în județul nostru, azi. Mâine vor fi și mai mulți. Ne mor părinții, bunicii, prietenii din cauza noului coronavirus, SARS-CoV-2.

Ce face guvernul liberal pentru a ne salva sănătatea și viețile ? Câți dintre dragii noștri ar fi putut fi salvați dacă PNL ne-ar fi dat voie să folosim aparatul pentru recoltarea plasmei convalescente care, acum se află ambalat, încă, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra? Dacă ne-ar fi dat voie ! Dar, nu ! S-a opus și continuă să nu aibă reacție. De ce? De ce, domnilor liberali, românii din județul Neamț nu se află între preocupările dumneavoastră?

Mulți dintre voi, dragii mei, m-ați contactat și m-ați rugat să fac ceva pentru sănătatea nemțenilor. Parcă vorbim în pustiu. PNL este insensibil, total opac la orice rugăminte care vine din partea vreunui membru sau simpatizant PSD.

Pentru PNL nu existăm. Ne ucide cu cinism, tenace. Ne extermină, pur și simplu.

Fac, din nou, apel la Guvernul Orban și îi solicit public să aplice tratamente egale tuturor cetățenilor români !

Îl somez public să dispună deîndată punerea în funcțiune a aparatului pentru recoltarea plasmei convalescente ! Centrul de Transfuzii Sanguine Neamț are nevoie vitală de el pentru a salva vieți omenești.

Aparatul este donat de nemțeanul Florin Hozoc. Statul român nu a dat niciun ban pe el ! Și totuși nu suntem lasați să îl folosim. Eu cred că este pur și simplu o bătaie de joc atât la adresa donatorului nostru cât și la adresa nemțenilor. Sau să fie oare incompetență și neputința de a gestiona o criză atât de acută, atât de gravă precum cea provocată de noul coronavirus ?

PNL, te rog, pleacă ! Recunoaște-ți incompetența și incapacitatea și pleacă ! dă-le voie celor care sunt profesioniști și știu să gestioneze o Țară să o facă !

Domnilor PNL-iști, nu vă mai jucați cu viața noastră!”, spune deputatul PSD de Neamt, Ciprian Serban.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Dar ciuma roșie cu parașutele ei din Parlament &alte institutii,de ce nu au rezolvat nimic???? Sub oblăduirea voastră,SJN &instituțiile conexe au nesocotit permanent viața nemțenilor,rușine să vă fie,la închisoare cu voi,lepre penale !!!

    • penala este nesimtirea voastra pdl-pnl-ista, indolenta, sarcasmul si lipsa de compasiune fata de semeni. La cata furaciune ati purces cu pinaltystul vostru in frunte, meritati sa primiti ce au primit pnt-istii, adica la lada de gunoi a istoriei cu voi. Ca sa nu mai vorbim de verificari amanuntite a “afacerilor” voastre!

      • SJN a fost sub oblăduirea penalilor din PSD ,și-au bătut joc de pacienți &de nemțeni,au furat non stop din banul public &au pus toți infractorii și parașutele în funcții cheie,la închisoare cu ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.