Pe fondul crizei din coalitia de guvernare PNL-USR, PSD-istii își freacă palmele și simt din nou miros de putere. Deputatul PSD de Neamt, Ciprian Șerban, anunta ca mai trebuie 30 de voturi pentru demiterea Guvernului Cîțu prin motiune de cenzura in Parlament și aproape că se vede la guvernare, afirmand ca PSD nu va ezita niciun moment să dea jos Guvernul Cîțu și să-și asume guvernarea. PSD va depune motiunea de cenzura astazi.
 ”Pentru ca moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu să treacă, este nevoie de 234 de voturi.
PSD poate mobiliza 204 voturi în Parlament. Nu avem nicio ezitare să înlăturăm guvernul!
România se află într-o situație extrem de gravă. Iminența scumpirilor în avalanșă, scăderea drastică a nivelului de trai, perspectivele sumbre ale economiei, revenirea rapidă și într-o formă mult mai gravă a pandemiei sunt motive puternice pentru a opri această eroare de guvern.
Cu toate acestea, depunerea unei moțiuni de cenzură în condițiile în care știm cu certitudine că doar PSD singur nu ar putea să o ducă la finalul așteptat, ar însemna doar completarea unui palmares, doar o amăgire a oamenilor cu spectacole politice sortite eșecului.
Știm cât de nociv, de catastrofal este guvernul Cîțu. Știm că trebuie înlăturat urgent. Și acest lucru se poate face doar în două feluri: românii ies în stradă și prin proteste masive ale populației guvernul va pica, fie politic, prin moțiunea de cenzură votată de o majoritate de 234 de parlamentari.
Avem nevoie de încă 30 de voturi. Dacă AUR face cumva rost de cele 30 de voturi lipsă, PSD depune moțiunea de cenzură mâine. Garantat! PSD nu va ezita niciun moment să dea jos Guvernul Cîțu și să-și asume guvernarea!”, spune deputatul Șerban.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.