Consilierii locali PSD P. Neamț continuă să sfideze fără nici cea mai mică jenă, un oraș întreg. Aceștia au chiulit (a doua oară consecutiv) și de la ședința de Consiliu Local de astăzi, după cea de ieri, ambele convocate de primarul Carabelea pentru a se vota proiectul privind salvarea telegondolei, a bazei hipice si a altor obiective extrem de importante pentru Piatra Neamt.

PSD-iștii au anuntat că nu sunt de acord cu acest proiect, însă preferă să fugă de răspundere și să nu se prezinte la sedintele de Consiliu Local, fără să motiveze clar atitudinea extrem de păguboasă și cu efecte dezstruoase pentru Piatra Neamt și fără măcar să propună o alternativă prin care orașul să nu piardă telegondola.

Ieri, oamenii lui Arsene au transmis că nu le pasă dacă telegondola ajunge la fier vechi, pentru că judetul Neamt are alte obiective turistice mult mai atractive decât baza hipică sau telegondola, dând ca exemplu orașul Bicaz, ajuns un fel de Cernobîl de Neamț sub conducerea primarului PSD, Nicolae Sălăgean.

Totodată, spun că vor să fie găsiti vinovatii care în urmă cu multi ani de zile au luat decizii care au dus la situatia actuala (ca și cum primarul ar fi procuror sau judecător), deși asta nu rezolvă cu nimic impasul actual, respectiv pierderea unor obiective pentru care până acum s-au platit zeci de milioane de euro din banii celor cărora social democratii le-au cerut votul în 2020 pentru a le reprezenta interesele in Consiliul Local. Desigur, vânătoarea de vinovați este doar un pretext, pentru că PSD-iștii nu dau dovadă de același avânt privind găsirea vinovaților în alte cazuri de corupție, cum ar fi prăbușirea podului de la Luțca.

Din cauza că PSD-istii nu s-au prezentat la ședinta de astazi, aceasta nu s-a putut desfășura din lipsă de cvorum, de aceea, primarul Carabelea a mai convocat o ședință de îndată, pentru mâine, 24 noiembrie la ora 16, având pe ordinea de zi, același proiect.

Președintele de ședință a atras atentia consilierilor locali care lipsesc nemotivat de la ședinte, că pot fi sanctionati disciplinar conform Codului Administrativ.

Acesta a prezentat și topul celor care au chiulit la mai multe ședinte din cele 10 câte au avut loc în ultimele 3 luni:

Novac Marius- PSD: 7 absente în total cu mai mult de 2 absente nemotivate consecutive

Florentina Luca Moise- PSD: 6 absente

Gavrilescu Bogdan- PMP: 6 absente

Liviu Florescu- PSD: 6 absente

George Apetrei- PMP: 5 absente

Adrian Grigoraș- ALDE: 5 absente

Valentin Șerban- PMP: 5 absente

Ionut CORFU

Vezi si

Primăria a făcut plângere penală pentru clarificarea situației de la Perla Invest

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.