PSD Piatra Neamt ar trebui sa-si ceara scuze de la pietreni, dupa a lasat orasul fara ambii viceprimari, timp de jumatate de an. Alin Lehadus si Marius Irimia au fost repusi pe functii de judecatori, iar decizia este definitiva. Cei doi au fost suspendati dupa ce PSD-istii din Consiliul Local au contestat alegerea lor, ca fiind nelegala. Instanta i-a readus cu picioarele pe pamant pe oamenii lui Arsene, dovedindu-se astfel, ca demersul lor nu a fost decat un circ penibil, cu efecte dintre cele mai nefaste asupra actului administrativ. ”În această dimineață s-a transmis Primăriei Piatra-Neamț sentința civilă cu nr. 457 din   03.06.2021, având ca obiect respingerea acțiunii de anulare  a hotărârilor de consiliu privind alegerea viceprimarilor rămasă definitivă în data de 09.08.2021.

Așadar, începând cu data de 12 august, domnii consilieri locali Marius Irimia și Alin Lehăduș reintră în exercitarea atribuțiilor aferente mandatelor de viceprimari.

Primarul Andrei Carabelea: „Este o decizie definitivă a instanței, care a constatat că alegerea acestora s-a făcut cu respectarea tuturor prevederilor legale. Sper că de acum e clar pentru toată lumea că la primărie facem administrație și nu politică. Dărâmăm ziduri și construim punți. Pentru pietreni, nu împotriva lor. Reiau afirmatia de la începutul mandatului,  echipa de la conducerea primariei are un singur obiectiv: un viitor mai bun pentru orașul nostru.”, se arata intr-un comunicat al Primariei Piatra Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.