PSD Neamt se afla in grafic cu campania electorala si pana acum, cand mai sunt cateva zile pana la sfarsitul ei, a fost una pozitiva, dupa cum au descris-o Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt si deputatul Ioan Munteanu, in ultima conferinta de presa PSD Neamt.

Am continuat campania exact asa cum am si inceput-o, adica intr-o nota pozitiva. Am mers din usa in usa si le-am spus cetatenilor cine suntem si ce vrem sa facem si eu cred ca am reusit sa-i facem sa inteleaga cum trebuie condusa Romania. Am avut si avem actiuni in tot judetul. Liderii si echipele de membri PSD Neamt sunt prezenti in tot judetul si am convingerea ca oamenii vor vota PSD in numar foarte mare”, a declarat Ionel Arsene.

Ioan Munteanu a completat, ”Am finalizat distribuirea de ziare, reviste, pliante si calendare, candidatii au fost prezenti la intalniri cu electoratul si la dezbateri, ori emisiuni de televiziune. Pe 28 noiembrie am avut intalnirea cu toti cei 486 de reprezentanti ai nostri in sectiile de votare, le-am prezentat atributiile si obligatiile in sectii, iar convingerea noastra, este ca vom atinge obiectivul pe care ni l-am propus.

Intr-adevar, membrii, liderii si candidatii PSD Neamt, sunt parca mai prezenti ca niciodata in mijlocul populatiei in aceasta campanie electorala, asa cum am vazut si noi duminica, atunci cand o echipa numeroasa a PSD Neamt era in targul duminical de la Borca. (Vezi aici!)

Ionut CORFU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.