Recent, într-o emisiune online, președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, declara, în contextul gravelor probleme de la Apaserv (director PSD), că soluția eficientizării companiilor din subordinea CJ Neamț (președinte interimar Ion Asaftei, pus și susținut în funcție de PSD), este depolitizarea, adică directorii și mebrii Consiliilor de Administrație, să nu mai fie numiți politic. Acesta spunea că nu se vor mai face numiri politice în astfel de companii.

Numai că la social democrați, una se spune, alta se fumează, exact ca în reformele lui Ciolacu. Luni, PSD Neamț și-a pus director la DRUPO, societate care ar trebui să se ocupe de drumurile județene, dar care a ajuns cuib pentru sinecuriștii PSD, exact ca Apaserv. Noul director interimar, adică numit din pix, este Ramona David (foto jos), membră PSD cu ștate vechi. Oare cu acordul cui, o fi ajuns pe funcție Ramona David? Potrivit atacul.ro, în declarația de avere, completată în vara anului trecut, Ramona David a menționat două surse de venit – președinte CA Drupo SA (33.072 lei indemnizație) și membru în CA Apa Serv SA (40.077 de lei indemnizație). Un total de 73.149 lei, la care s-a adăugat veniturile soțului – 54.000 de lei –, salariat la Serviciul de Ambulanță Neamț.

DRUPO este de ceva vreme într-o situație financiară nu tocmai fericită, dar chiar și așa, se găsesc bani pentru toți sinecuriștii PSD plantați în CA sau pe posturi de conducere, în vreme ce pe drumurile județene pe care DRUPO ar trebui să le întrețină, gropile din carosabil sunt acoperite cu anvelope uzate, devenind pericole publice (foto: 12 februarie, drumul județean Girov- Dobreni)

Conform atacul.ro, Ramona David a fost angajată la firmele Elenei Baltag-Kuzmanovic, „Doamna cu Porsche de la CJ”, cum i se mai spunea, o foarte apropiată a penalului Ionel Arsene.  La rândul ei, Kuzmanovic are propriile probleme penale, fiind recent trimisă în judecată de DNA într-un dosar de corupție. Mai multe detalii AICI

Ionut CORFU

 

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. PSD este sluga americanilor,Ciolacu un trădător,sunt de stânga,am votat mereu numai psd,dar acum sunt trădat,nu aveți demnitate slugilor, trădătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.