PSD masoara notorietatea potentialilor candidati pentru Primaria Piatra Neamt la alegerile locale din vara acestui an. Saptamana aceasta se face un sondaj de opinie coordonat de PSD Neamt, in urma caruia se va stabili cine este mai bun de candidat. Printre cei carora li se masoara notorietatea este si fosta prefecta Daniela Soroceanu. Potrivit unor surse din partid, pe lista mai sunt Florentina Moise, recent aleasa in functia de presedinte PSD Piatra Neamt, Razvan Cuc, deputat si fost Ministru al Transporturilor si Adrian Niță, șef al Corpului de Control la CJ Neamt si responsabil cu comunicarea la cabinetul lui Ionel Arsene.

Introducerea Danielei Soroceanu pe lista cu potentiali candidati la Primaria Piatra Neamt a starnit vii controverse in partid si se vorbeste ca sondajul este doar o formalitate, intrucat cartile ar fi deja facute si fosta prefecta va fi candidatul PSD, de aceea se masoara notorietatea si nu intentia de vot.

PSD-istii sunt de parere ca PSD nu are nicio sansa sa castige Primaria Piatra Neamt cu un candidat ca Soroceanu, intrucat imaginea acesteia se incadreaza la capitolul ”dezastru” de pe vremea cand era prefect si se speculeaza ca ar fi vorba despre un blat PSD- PNL daca PSD va iesi cu un candidat cu sanse care tind spre zero, sau ca ar fi vorba despre o intelegere PSD- Pro Romania, avand in vedere ca se preconizeaza o alianta intre cele doua partide, prin urmare, cu Liviu Harbuz candidat Pro Romania, PSD trebuie sa aiba un candidat ca si inexistent.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.