PSD Piatra Neamt si Clubul Artis si-au unit fortele in aceasta seara, 20 decembrie, pentru salvarea vietii lui Octavian, un baietel de doar 5 ani din Piatra Neamt care nevoie de ingrijiri medicale la un spital din Viena.

Aproximativ 100 de copii de la Clubul Artis au oferit un spectacol cu intrarea libera, in sala ”Calistrat Hogas” a Consiliului Judetean Neamt, la finalul caruia, spectatorii au fost invitati sa faca donatii pentru Octavian. Spectacolul s-a intitulat ”Îngerii șoptesc”.

Startul donatiilor pentru cauza lui Octavian a fost dat inca de la inceputul spectacolului de Florentina Moise, presedinta PSD Piatra Neamt si de membrii Biroului Municipal PSD care au insotit-o la actiunea caritabila.

Octavian a urmat pana acum 2 proceduri de autotransplant cu celule stem la Viena si mai are nevoie de inca o astfel de procedura, ale carei costuri se ridica la peste 11.000 de euro, bani de care parintii lui nu mai dispun, dupa eforturile financiare facute pana acum, de aceea, Florentina Moise a ales sa se implice pentru salvarea vietii lui Octavian.

Seara aceasta a fost una a magiei desprinse din lumina purității, o seară în care emoția a fost împărtășită de ambele părți. Am impartasit alaturi de copiii clubului Artis, profesor coordonator si manager, Mioara Bostan, momente unice, bucuria de a le oferi cadouri de Craciun acestor copiii atat de talentați, cat si satisfactia ca am reusit sa facem ceva pentru Octavian, în acest moment mai greu din viata lui. Asa cum i-am promis, noi, membrii organizației municipale PSD Piatra Neamt, am ales în această seară sa fim alături de îngerii lui Octavian”, a declarat Florentina Moise, presedinta PSD Piatra Neamt.

Toti cei care vor sa-l sprijine pe Octavian, o pot face prin intermediul Asociatiei Codrin, contact, pe pagina de facebook Asociatia Umanitara “Codrin- Ocrotiti copiii ce vor ramane doar copii”.

Cei 100 de copii talentati ai Clubului Artis, cu varste intre 3 si 12 ani, care au sustinut spectacolul caritabil, au fost si ei recompensati la randul lor cu cadouri, impartite de Florentina Moise si de membrii Biroului Municipal PSD Piatra Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.