PNL incaseaza primul bobarnac electoral la Piatra Neamt. PSD Piatra Neamt pare sa-si regleze tirul in vederea alegerilor locale si prin vocea presedintei organizatiei, Florentina Moise, reaminteste una dintre promisiunile facute de liberali in campania electorala din 2016. Este vorba despre fatadele blocurilor din oras, pe care Dragos Chitic promitea la vremea respectiva ca le va reface in totalitate. Intr-o postare pe pagina ei de facebook, Florentina Moise reproduce declaratia de atunci, a actualului primar: ”«Un oraș frumos înseamnă fațade armonioase, cromatică unitară, aspect plăcut. Vom continua lucrările de refacere a fațadelor blocurilor, iar proiectul va fi extins și cu anveloparea termică a clădirilor, ceea ce va atrage după sine costuri mai mici la întreținere și un confort sporit. Anveloparea termică presupune și refacerea fațadelor, după un proiect arhitectonic gândit unitar.» Aceste cuvinte frumoase ne erau spuse în luna mai 2016 de către candidatul liberal la Primăria Piatra Neamț. Care a și câștigat alegerile, continuând astfel tradiția nefastă a politicii de dreapta la cârma orașului nostru”, spune presedinta PSD Piatra Neamt.

Suntem azi la 4 ani de atunci. Fațadele stau să cadă pe noi. Nu numai că administrația liberală a orașului nu a făcut nimic, dar văd că reîncepe șirul de promisiuni și de cuvinte frumoase!

Cei care mă cunosc știu că am o vorbă: „Despre ce vorbim???”

Nu am nimic personal cu primarul, să ne înțelegem. Am însă cu minciuna. A promis fațade. Unde sunt cromatica unitară, proiectul architectonic, aspectul plăcut? Vă spun eu: s-a ales praful și de cuvintele frumoase, și de fațade!

Potrivit legii, de fațadele blocurilor răspund asociațiile de proprietari. Legea era în vigoare și în mai 2016. Dar, într-adevăr, primăria poate fi un partener onest al asociațiilor și pot accesa împreună fonduri pentru nenumărate proiecte, dacă se dorește vreunul.

Cred că e timpul ca cineva să spună lucrurilor pe nume în oraș. Pentru că altfel, după aceste administrații liberale, riscăm să nu mai rămână #piatră pe piatră în Piatra Neamț!”, mai completeaza Florentina Moise, atasand si cateva fotografii doveditoare, dar si un haștag care a pare a fi un slogan electoral contra actualului primar: #primarulsfarmăpiatra

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.