Vlad Angheluță, târgnemțean cu ștate vechi în PSD, este din nou director la Apaserv, scrie atacul.ro, după ce a mai fost pe această funcție în perioada 2017- 2020.

Din motive doar de PSD-iști cunoscute, preluarea funcției de către Angheluță a fost ținută la secret, deși soarta companiei care deține monopolul apei în județul Neamț, este de interes public general, având în vedere că tot sub comanda PSD (Arsene&comp.) a fost adusă în pragul falimentului, cu pierderi financiare pe anul 2022 de peste 2 milioane de euro și cu pierderi de apă pe rețea, de peste 70%.

Dacă la capitolul comunicare, Apaserv rupe normele când vine vorba de transmis zeci de mail-uri zilnic cu veșnicele avarii/înteruperi, de data asta, când compania și-a schimbat directorul, nu s-a transmis nimic nici după 4 zile.

Nici CJ Neamt, instituția care controlează Apaserv, nu a transmis nimic oficial despre numirea noului director, fie el și interimar, deși subiectul (nevoia de schimbare a directorului) a fost adus în atenția opiniei publice chiar de Ion Asaftei (pus de PSD în  locul lui Arsene), care după preluarea funcției, susținea cu tărie și ”patriotism”, că va reforma din temelii Comunicarea la CJ Neamț, pusă pe chituci de predecesorul său, infractorul fugar Arsene.

Vlad Angheluță a fost prefect de Neamt, apoi administratorul județului. Din fruntea Apaserv a plecat după ce nu i-a mai fost pe plac baronului PSD de Neamț, ajungând ulterior director la Asistență Socială în Primăria Tg. Neamț, de unde a venit acum din nou pe funcția de la Apaserv.

Ionut CORFU

De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.