După fuga lui Arsene, pare să se fi înființat în Neamț, PSD-ul din pădure, deși în coferinta de presă (cu puternice accente de parastas) de după condamnarea baronului, PSD-iștii încercau să pozeze în politicieni care măcar de ochii lumii mimează democrația de partid, scoțând capul în fața presei după mulți ani de politică de vizuină.

Astăzi, președintele PSD, Marcel Ciolacu, viitorul premier al României (dacă se respectă rotația convenită cu PNL) a făcut o vizită pe blat în Neamț, întâlnindu-se cu PSD-iștii într-o pădure (foto), departe de priviri indiscrete. Vizita cu caracter secret a președintelui unui partid de guvernare și care conduce și județul Neamț în ultimii 7 ani de zile, amintește de vremurile PSD-ului lui Arsene (adică nu s-a schimbat nimic) când în Neamț ajungeau în vizite de lucru secrete miniștri, secretari de stat, lideri PSD de la centru sau chiar prim ministrul Viorica Dăncilă. Și atunci, ca și astăzi, vizitele nu erau anunțate presei/publicului și se desfășurau pe șest, fiind apoi prezentate ca mari succesuri, pe facebook sau pe câte un site din solda PSD.

Ce or fi avut de ascuns PSD-iștii și de ce nu au învățat nici acum niște minime reguli de comunicare, nu putem spune, putem doar bănui, dar mai bine ne abținem, pentru că și așa după epoca Arsene, PSD Neamț a ajuns un fel de sectă politică din punct de vedere al intenției de vot. Cert este că vizita de astăzi s-a desfășurat într-o pădure din Neamț. Potrivit vestea.net, ar fi vorba despre un loc din comuna Răucești, aproape de Targu Neamț (Vezi AICI! Ședință foto în taină, cu Ciolacu la Neamț, în pădure la Răucești)

Vizita din pădure a ”transpirat” după ce Daniel Harpa, primarul de Tg. Neamț și președintele interimar al PSD Neamț, a pus pe facebook câteva poze din pădure. Din imagini reiese că la întâlnirea pe blat, a participat un grup de oameni destul de restrâns, semn că și în interiorul partidului s-a ținut totul la secret. Din grupul restrâns a făcut parte și senatorul Răzvan Cuc, cel care și-a adus brusc aminte de județul Neamț, la vreo 3 ani de când a fost trimis de nemțeni în Parlament.

Alături de Ciolacu, în pădure a fost și Paul Stănescu, considerat tot un baron PSD. ”Marcel Ciolacu– președintele PSD, secretarul general Paul Stănescu și vicepreședintele Dragoș Benea au răspuns pozitiv invitației organizației PSD Neamț și au venit astăzi în județul nostru. Energia bună, spiritul de echipă și dorința de performanță politică sunt câteva dintre atributele întâlnirii cu domnul președinte. Împreună cu primarii și parlamentarii PSD Neamț, am transmis un mesaj de unitate și încredere”, a scris Daniel Harpa pe facebook.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. GOLĂNEALĂ……
    DRAGI NEMȚENI VOTAȚI CU AMBELE MÂINI PE ACEȘTI INDIVIZI… HARPA(XXXXX) lui CIORĂPEL FUGARU…. Primarili cu OCHELARI…. Și restul…..
    BLEEEEEEEHHHH….
    VOMIT…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.