Partidul Social Democrat condus de Ionel Arsene in Neamt a fost practic zdrobit in urma votului din Consiliul Local Piatra Neamt de joi. Planul ascuns de schimbare a Primarului si Viceprimarului de dreapta din Piatra Neamt a lovit inapoi, astfel ca PSD-ul nemtean a pierdut ultima pozitie importanta pe care o mai ocupa in municipalitatea pietreana: cea de viceprimar, ocupata pana joi de Aurelia Simionica. Interesant este faptul ca PSD-ul condus de nemteanul Ionel Arsene a fost batut de o formatiune PNL condusa de ieseanul Mugur Cozmanciuc, un om intrat in politica neamteana practic, in urma cu cateva luni.

O miscare interesanta a primarului Dragos Chitic a fost de a le da un ultimatum consilierilor independenti de la Piatra Neamt: posibilitatea de a se incrie in PNL pana la ora 15:30 . Astfel, Mugur Cozmanciuc a lovit nu doi, ci mai multi iepuri dintr-o singura lovitura: a format o majoritate in Consiliul Local Piatra Neamt, a pastrat functia de Primar interimar, a mai si adus cativa independenti in partid si are doi viceprimari in Piatra Neamt: Vasile Popescu si Constantin Teodorescu. Este o mare victorie PNL Neamt si in aceeasi masura, daca nu mai mult, un esec rasunator al PSD-ului lui Ionel Arsene, care a dovedit inca o data ca cine sapa gropa altuia pica singur in ea.

In acelasi timp, este interesant de vazut cine isi va asuma acest esec. Nu numai ca totul a pornit de la o lovitura miseleasca data lui Dragos Chitic, insa aceasta s-a intors catre initiatori cu forte sporite, astfel ca PSD-ul a pierdut singura reduta care ii mai dadea un pic de putere in Primaria Piatra Neamt. Este un esec mare, un esec ce trebuie asumat, un esec in urma caruia vor cadea capete, cel mai probabil si in organizatia judeteana, si in cea municipala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.