PSD vrea să bage mâna în buzunarele nemțenilor. Soluția PSD la problemele ApaServ: crește prețul apei cu 22%”, reclamă USR Neamț într-un comunicat de presă, după ce directorul PSD al Apaserv, Vlad Angheluță, a anunțat că vrea creșterea prețului la apă pentru nemțeni, cu 22%

PSD își bate joc, încă o dată, de nemțeni. Abia pus de PSD pe scaunul de manager general al ApaServ, cu un salariu brut de 32.000 lei lunar, Vlad Angheluță a anunțat și prima lui măsură: majorarea prețului la apă cu 22%!

          Înainte de a tăia din cheltuielile nejustificate, înainte de a lua măsuri pentru oprirea risipei, înainte de a monta măcar un metru de conductă nouă pentru a elimina din pierderile care ajung și la 70%, Angheluță vrea mai mulți bani de la nemțeni. Ca să aibă cu ce-și plăti lui salariul și alte sinecuri!

          “USR Neamț se opune categoric acestui așa-zis management. Nu poți cere mai mulți bani nemțenilor pentru un serviciu, atât timp cât calitatea serviciilor prestate nu a fost îmbunătățită, ba chiar s-a degradat în timp din lipsa investițiilor. Solicităm Adunării Generale a Acționarilor și Consiliului de Administrație să nu aprobe planul de creștere a costului apei cu 22%, anunțat de directorul ApaServ, și să aducă un management profesionist și performant la conducerea companiei. Această meteahnă de a menține pe posturi plătite gras unii politruci de serviciu trebuie să înceteze, dacă ne dorim prețuri decente și performanță”, a afirmat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

          USR Neamț a inițiat o petiție prin care solicită susținerea nemțenilor în demersul de a cere ApaServ să oprească această creștere de preț, ce vine înaintea oricărei alte măsuri de redresare a companiei. Dacă majorarea va fi aprobată, nemțenii vor plăti pentru un metru cub de apă 6,86 lei + 9% TVA, adică aproximativ 7,5 lei pentru fiecare metru cub de apă, conform ultimei liste publicate de ANRSC” se arată în comunicatul USR Neamț.

  Petiția este disponibilă AICI

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.