Publiserv SA, companie din subordinea Consiliului Local Piatra Neamt, a adoptat o masura de criza in favoarea angajatilor, mai putin obisnuita: salariile au fost platite cu mult mai inainte de termen.

Nu stim cum vor evolua lucrurile in continuare cu criza coronavirus, de aceea ne-am gandit ca este bine sa platim salariile mai devreme cu aproape doua saptamani. Trebuiau platite pe 31 martie, dar le-am platit astazi, pentru ca oamenii sa aiba cu ce sa se descurce in caz ca vin vremuri mai grele. Suntem o echipa de 90 de oameni, trebuie sa fim solidari si am demonstrat asta astazi”, a declarat Marius Ghinet (PNL), directorul de logistica al companiei.

Am terminat anul trecut pe profit dupa o perioada nu tocmai buna, de dinainte sa preiau conducerea Publiserv si stam bine financiar, deci nu a fost o problema sa platim salariile cu mai bine de zece zile inainte de termen. Sunt momente grele prin care trecem cu totii si este bine sa existe o siguranta financiara pentru angajati. Deocamdata nu se pune problema suspendarii activitatii Publiserv, oamenii nostri au fost dotati cu tot ce le trebuie daca vorbim despre echipament si alte masuri de protectie, dar nu se poate sti cum evolueaza lucrurile, asa ca am decis sa platim salariile de astazi”, a precizat si George Triboi (PNL), directorul Publiserv.

Publiserv a trecut printr-o perioada extrem de grea, fiind chiar in pragul falimentului dupa mai multe decizii gresite luate in mandatul de director al lui Valentin Ciobanu (2016-2017), insa actuala conducere a reusit sa readuca firma primariei pe linia de plutire si chiar sa termine anul 2019 pe profit.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.