Radarele neinscriptionate au facut din nou prapad pe sosele in weekend. Trei autospeciale de acest tip au fost folosite de politistii de la rutiera pe soselele din Neamt, fiind aplicate peste 150  de sanctiuni pentru depasirea vitezei regulamentare, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În perioada 20-22 octombrie a.c., polițiștii rutieri nemțeni au desfășurat acțiuni pe raza județului Neamț, pe depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimului legal de viteză. Astfel, pe parcurul celor trei zile, polițiștii au aplicat în total 199 sancțiuni contravenționale din care 192 pentru nerespectarea OUG 195/2002. Din cele 192 sancțiuni contravenționale un număr de 162 au fost applicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea au fost reținute 22 permise de conducere și a fost retras un certificate de înmatriculare. În cadrul acțiunilor au fost folosite 3 autospecializate neinscripționate, dotate cu aparate RADAR.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Sunt setati pe amenzi si permise, nu pe prevenire. Mie mi-au luat permisul pentru neacordare de prioritate unui pieton angajat in traversarea trecerii pentru pietoni. Cand m-au oprit nu intelegeam ce vor, cand au zis de pieton am crezut ca visez…cer permis retinut 30 zile +amenda….. Contestatie…. Permis returnat…. Proces si timp pierdut….. Si surpriza cand a ajuns filmara aparatului radat… Unde se afla pietonul??? Cu spatele la trecere uitandu-se spre un magazin. Ei au vazut doar pietonul trecand si madina mea dupa trecere… De acoli concluzia lor ca nu am acordat prioritate. Deci mai nou daca vedeti pietoni ametiti uitandu-se pe pereto, coborati din masina si za ii treceti de mana strada!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.