Trei persoane au avut nevoie ieri de interventia pompierilor dupa ce au ramas blocate intr-un lift. Incidentul a avut loc in blocul C5 de pe str. Mihai Viteazul (Calea Romanului) din Piatra- Neamt. Un copil de 8 ani si doi adulti de 56 si de 35 de ani au ramas blocati in lift intre etajele 5 si 6, anunta ISU Neamt:

Loading...

”Miercuri, 20.06.2018, la ora 16:41, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că 3 persoane sunt blocate într-un lift dintr-un bloc din mun. Piatra Neamț, între etajele 5 și 6.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț și o ambulanță B2 din cadrul SAJ. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru deschiderea ușilor de la lift, după care a sosit angajatul firmei de întreținere.”

Tot ieri, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru deblocarea usii unui apartament al carui proprietar nu mai fusese vazut si nici nu raspundea la usa si la telefon. Pana la sosirea pompierilor, usa fusese descuiata de o ruda, iar barbatul de 76 de ani a fost gasit decedat, informeaza ISU Neamt:

”Miercuri, 20.06.2018, la ora 12:05, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că o persoană din mun. Piatra Neamț nu mai răspunde la ușă și telefon.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț și o ambulanță B2 din cadrul SAJ. Când au ajuns echipajele la locul intervenției, ușa era descuiată de către fratele victimei, persoana fiind decedată.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ