Conferinta de presa anuntata pentru duminica ora 14:30 de staff-ul vicepresedintei Uniunii Salvati Romania (USR), a fost de fapt un randevu pe terasa unei saormerii din centrul orasului Piatra- Neamt.

Locul si conditiile desfasurarii asa-zisei conferinte de presa sunt oarecum ciudate, pentru ca spatiul nu a fost deloc amenajat pentru o intalnire cu presa, care de fapt a fost o sueta cu doi jurnalisti, la o masa cu patru locuri, pe terasa, pentru ca restul presei participase cu doua ore inainte la o intalnire a frantuzoaicei cu simpatizanti ai USR, care pana la urma s-a transformat intr-o conferinta de presa, asa ca jurnalistii respectivi au considerat ca dupa ce aflasera ce e de aflat, nu are rost sa mai piarda timpul si pe terasa saormeriei.

Si ca sa fie o brambureala organizatorica in toata regula, Clotilde a mai si intarziat la randevu vreo 20 de minute, preferand sa vorbeasca la telefon pe trotuarul din fata saormeriei, pana cand cineva s-a gandit sa-i atraga atentia ca o asteapta doi jurnalisti la masa, sau… la conferinta de presa.

Asadar, in cele din urma, Clotilde Armand s-a asezat la masa si ne-a prezentat tot ce se intampla rau in Romania, ceea ce auzim de aproape 30 de ani, si dupa ce a ocolit de doua ori raspunsul la intrebarea cum va rezolva USR colapsul din sanatate, educatie etc., a afirmat pana la urma, ca toate aceste probleme se pot rezolva prin relansarea economiei, pentru ca daca sunt bani sunt de toate. Ceva de genul ”sa fie bine ca sa nu fie rau”.

Totodata a precizat ca vrea sa se infiinteze trei organizatii USR in Neamt deocamdata, la Piatra- Neamt, Targu- Neamt si Roman, fiecare cu sapte sau noua membri fondatori, neputand sa precizeze daca la ora asta exista cineva in Neamt care sa reprezinte USR, cu nume si prenume.

Clotilde vrea ca pe parcursul anilor, pe masura ce se dezvolta, USR sa determine partidele politice sa se reformeze.

Ea a spus ca estimeaza ca USR va obtine undeva la 10% la nivel national dupa alegerile din Decembrie si a declarat fara rezerve ca sustine guvernul Ciolos, numindu-l ”cel mai normal guvern

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.