Marti noaptea, 21 iunie, in jurul orei 20:30, o femeie anunta la 112 că ar fi fost răpită și sechestrată. Ea sustinea ca după ce a iesit dintr-un bar de pe str. Petru Movila, un barbat a ajuns-o din urma, a legat-o la ochi, a urcat-o intr-o masina si a dus-o pe fostul stadion ITA (str. Bistritei), unde a incuiat-o intr-un fel de magazie.

Politistii s-au mobilizat rapid si au gasit-o pe femeia de 41 de ani, dar si pe presupusul răpitor, un barbat de 61 de ani. Numai ca pe parcursul cercetarilor, anchetatorii si-au dat seama că niste lucruri nu prea se leaga. Conform unor ultime informatii furnizate de IPJ Neamt, au fost gasite imagini de pe camere de luat vederi, pe care se poate observa ca femeia merge impreuna cu barbatul spre locul in care spunea ca ar fi fos dusa cu forta, fără să fie legata la ochi si fără să fie nici legata, nici bruscata, nici fortata in vreun fel să meargă inspre un loc anume.

Asa că impotriva barbatului nu fost dispusa nicio masura pana in prezent si cel mai probabil, dosarul penal deschis marti, se va solutiona cu ”fapta nu exista”.

O femeie din P. Neamț spune că a fost legată la ochi pe stradă, răpită și sechestrată (stirea din 22 iunie)

O femeie din Piatra Neamt a anuntat la 112 seara trecuta, că ar fi fost răpită și sechestrată. Povestea spusă politistilor e demnă de filmele cu mafioti. Ea sustine ca după ce a iesit dintr-un bar de pe str. Petru Movila, un barbat a ajuns-o din urma, a legat-o la ochi, a urcat-o intr-o masina si a dus-o pe fostul stadion ITA (str. Bistritei), unde a incuiat-o intr-un fel de magazie.

In scurt timp de la apelul la 112, politistii au reusit sa o gaseasca pe femeie, dar si pe barbatul acuzat de răpirea ca in filme. In aceasta dimineata, bărbatul inca nu fusese retinut, pentru ca spusele femeii nu prea bat cu constatarile anchetatorilor, adica este posibil ca aceasta sa fi inventat o parte din ce a spus, sau chiar toata povestea. Ramane de vazut la finalul anchetei, daca femeia chiar a fost rapita, sau istorisirile ei sunt efectele imaginatiei prea bogate sau ale alcoolului, avand in vedere ca scenariul prezentat de aceasta incepe exact dupa iesirea dintr-un bar. ”La data de 21 iunie a.c., la ora 20.37, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, au fost sesizați printr-un apel la SNUAU 112, de către o femeie de 41 de ani, din Piatra Neamț, aceasta reclamând faptul că este lipsită de libertate.

În cauză, polițiștii au demarat cu operativitate verificări, iar în urma informațiilor obținute de dispecerul care s-a aflat în permanent contact telefonic cu aceasta, a fost identificată locația unde se află femeia, o bază sportivă nefuncțională, din Piatra Neamț.

Din declarațiile apelantei a reieșit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 19.30, după ce ar fi părăsit incinta unui bar din Piatra Neamț, ar fi fost ajunsă din urmă de o persoană necunoscută, care i-ar fi acoperit ochii cu o eșarfă, după care ar fi fost condusă și încuiată într-o încăpere, nefiind victima vreunei agresiuni.

Persoana în cauză, un bărbat de 61 de ani, din Piatra Neamț a fost identificat de polițiști și condus în vederea audierii la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț.

În cauză se efectuează cercetări în vederea lămuririi tuturor aspectelor reclamate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona- IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.