Rareș Bogdan spune că a fost informat despre o serie de discuții privitoare la planuri care se fac zi de zi de către PSD-iști pentru a-l scoate din platoul Realitatea TV. Rareș Bogdan spune că lonel Arsene, baronul PSD Neamț a fost unul dintre cei mai activi în privința acestor planuri de oprire a sa și printre cei mai vehemenți critici.

“(…) În fiecare zi la PSD se pregătesc comandouri în frunte cu Arsene-ciorăpel cum să mă ridice direct din studio, să mă aresteze, să mă trimită de aici, să mă ducă undeva, să-mi dea în cap, să mă bată să nu mă pot ridica. S-au discutat toate aceste aberații posibile, dar sunt atât de proști PSD-iștii, încât discută asta în toate grupurile parlamentare de la Senat sau în întâlnirile lor, neînțelegând că întotdeauna acolo unde sunt trei români, cel puțin unul va vorbi. Am fost informat și am înțeles că vă stau în gât. O să vă chinui seară de seară și am o mare plăcere să vă văd cum veți ajunge la 15 procente în preferințele electoratului. Atunci voi fi satisfăcut, fericit,” a spus Rareș Bogdan la emisiunea Jocuri de Putere, fiind citat de stiridiaspora.ro

Afirmatiile lui Rares Bogdan par sa capete o valoare de adevar cu atat mai mare, cu cat dintr-un dosar instrumentat de DNA, a reiesit ca Ionel Arsene ar fi pus la cale in anul 2015, schingiuirea unui jurnalist din Piatra- Neamt, dar si suprimarea mai multor publicatii ostile PSD, din judetul Neamt. Mai multe detalii, mai jos:

Incendiar! Răzbunare MAFIOTĂ la nivel înalt. Cum plănuia Arsene să-i facă felul unui jurnalist incomod

Plan odios și penal la vârful județului Neamț, pentru suprimarea presei independente

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.