Un cetatean, proprietar al unui apartament care tine de asociatia de locatari numarul 140 a trimis o sesizare catre Primaria Piatra Neamt prin intermediul site-ului DomnulePrimar.ro in privinta unor datornici din blocul sau. Din cauza acestora, intreg blocul risca sa ramana fara apa rece, sistemul de contorizare individuala a apei nefiind inca disponibil in zona respectiva.

Sesizare domnuleprimar.ro: Precizez faptul ca intr-o situatie asemanatoare mai sunt doua familii cu debite de 4.400 de lei, respectiv 2.500 de lei. […]  Va rog sa-l intrebati pe dl. CRAESCU ce masuri a dispus in legatura cu aceasta persoana care nu a platit la asociatia de circa 10 ani!!! Astept un raspuns transparent, direct la subiect, pentru a sti pe cine pot chema in instanta daca problema nu se rezolva.

Sesizarea cetateanului se refera si la o datornica proprietara de apartament care in timp a acumulat creante in valoare de 3.900 de lei. Gheorghe Caescu, directorul Locativ Serv a declarat pe acest subiect, punctual pe sesizarea inregistrata, ca proprietara apartamentului a fost deja trimisa in judecata pentru recuperarea datoriilor.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Primar ,avem actualmente in cartierul speranta un nou administrator Constantin Emil care se ocupa de subinchirierea-la negru ,contra spaga- a garsonierelor ramase goale dupa ce sunt parasite de locatarii care au datorii. De asemeni aceasta persoana care are atributiunea de a citi apometrele ,cere spaga de la persoanele cu datorii mari la intretinere pentru a nu le debransa. Si peste toate astea el este platit de catre noi cei care locuim in cartier deoarece este angajat al Locativ SA.Acest om are o taraba in piata si vinde ziua acolo,deci noi pe cine platim de fapt si pentru care servicii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.