Un cetatean, proprietar al unui apartament care tine de asociatia de locatari numarul 140 a trimis o sesizare catre Primaria Piatra Neamt prin intermediul site-ului DomnulePrimar.ro in privinta unor datornici din blocul sau. Din cauza acestora, intreg blocul risca sa ramana fara apa rece, sistemul de contorizare individuala a apei nefiind inca disponibil in zona respectiva.

Sesizare domnuleprimar.ro: Precizez faptul ca intr-o situatie asemanatoare mai sunt doua familii cu debite de 4.400 de lei, respectiv 2.500 de lei. […]  Va rog sa-l intrebati pe dl. CRAESCU ce masuri a dispus in legatura cu aceasta persoana care nu a platit la asociatia de circa 10 ani!!! Astept un raspuns transparent, direct la subiect, pentru a sti pe cine pot chema in instanta daca problema nu se rezolva.

Sesizarea cetateanului se refera si la o datornica proprietara de apartament care in timp a acumulat creante in valoare de 3.900 de lei. Gheorghe Caescu, directorul Locativ Serv a declarat pe acest subiect, punctual pe sesizarea inregistrata, ca proprietara apartamentului a fost deja trimisa in judecata pentru recuperarea datoriilor.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Domnule Primar ,avem actualmente in cartierul speranta un nou administrator Constantin Emil care se ocupa de subinchirierea-la negru ,contra spaga- a garsonierelor ramase goale dupa ce sunt parasite de locatarii care au datorii. De asemeni aceasta persoana care are atributiunea de a citi apometrele ,cere spaga de la persoanele cu datorii mari la intretinere pentru a nu le debransa. Si peste toate astea el este platit de catre noi cei care locuim in cartier deoarece este angajat al Locativ SA.Acest om are o taraba in piata si vinde ziua acolo,deci noi pe cine platim de fapt si pentru care servicii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.