Haosul din Pro Romania Neamt se transforma intr-un razboi in toata regula. Intr-un drept la replica transmis redactiei tvmneamt.ro, Liviu Harbuz recunoaste ca in organizatia pe care o conduce exista ”anumite lupte interne pentru putere”, care in opinia lui, ”sunt generate de minți alienate”. Mai pe romaneste, Harbuz îi consideră nebuni sau dementi pe colegii lui de partid (ceea ce in mod evident se poate interpreta ca o declaratie belicoasa) care cer sa se respecte statutul partidului, la fel si pe cei care fac parte din Biroul Executiv Național, for care a invalidat actuala conducere Pro Romania Neamt (Conform DEX- ALIENÁT, -Ă, alienați, -te, adj.s. m. și f. 1. Adj.s. m. și f. (Persoană) care suferă de o boală mintală; nebun, dement.)

Dreptul la replica integral, transmis catre tvmneamt.ro, sub semnatura lui Liviu Harbuz:Referitor la articolul dumneavoastră cu titlul “Haos total la PRO România Neamț! Conducerea invalidată chiar de la București, a organizat alegeri la Piatra Neamț. Alin Lehăduș, ales președinte”, articol publicat astăzi pe www.tvmneamt.ro

Aș dori să fac câteva precizări:

Sunt Coordonatorul organizației PRO ROMÂNIA Neamț prin decizia Președintelui PRO ROMÂNIA, Victor Ponta, și până la această dată nu am știință să fi fost revocat din funcție.

Conform statutului, am următoarele atribuții pe care sunt obligat să le exercit:

– să coordonez operativ activitatea organizației județene și prezidez ședințele organelor de conducere ale acesteia;

– să reprezint organizația în cadrul forurilor de conducere ierarhic superioare;

– să reprezint organizația la nivel de județ în relațiile cu autoritățile publice, cu celelalte partide și organizații politice și / sau nepolitice, cu societatea civilă și cu mass-media;

– pot delega, printr-un act scris către unul dintre vicepreședinți, una sau mai multe dintre atribuții;

– să asigur și să respect aplicarea hotărârilor Biroului Executiv Județean și a Delegației Județene, ceea ce și fac.

Până în acest moment, filiala PRO ROMÂNIA Neamț nu a primit o decizie a Biroului Executiv Național care să conteste componența și legalitatea constituirii Biroului Executiv Județean.

Am primit doar decizia Comisiei de Etică și Arbitraj care cuprinde și puncte care nu țin de competența acestei comisii, motiv pentru care ne aflăm în procedură de contestare a acestui document. Context în care, activitatea curentă a filialei PRO ROMÂNIA Neamț se derulează perfect statutar și legal.

Conform Legii Partidelor Politice, Comisia de Etică și Arbitraj, prin regulamentul său, trebuie să asigure părților dreptul la opinie și dreptul de a se apăra, precum și proceduri echitabile de decizie.

Formulările pe care vi le-a pus la dispoziție doamna Mădălina Ciubotaru sunt dor o formă de interpretare și intimidare, și nu o decizie clară și definitivă a Biroului Executiv Național.

Atunci când vor interveni revocarea mea din funcție sau dizolvarea Biroului Executiv Județean în funcție, prin decizia Biroului Executiv Național condus de domnul Președinte Victor Ponta, vă vom informa cu celeritate. În rest.. legende urbane!

Regret că anumite lupte interne pentru putere, interese personale sau de grup generate de minți alienate au ajuns în spațiul public, în loc să fie menținute în comunicarea internă a partidului PRO ROMÂNIA, filiala Neamț.

Obiectivul nostru este să derulăm, conform noului statut, alegerile interne locale în tot județul pentru alegerea conducerii județene, respectiv a Delegației și Biroului Executiv Județean, pentru un mandat de 4 ani, pentru a ne consolida ca o forță politică alternativă la ceea ce oferă astăzi piața politică românească și asta în interesul oamenilor care pot face diferența între bine și rău.

Vă mulțumesc pentru respectarea dreptului la replică și vă stau la dispoziție pentru informații autentice și nu doar “pe surse”, având amândoi ca obiectiv informarea corectă a opiniei publice.

Vezi si Haos total la Pro România Neamț! Conducerea invalidată chiar de la București, a organizat alegeri la Piatra Neamț. Alin Lehăduș, ales președinte

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dar ce căutau cu Andrei Carabelea prin târg? Îi cărai apa minerală cu rucsăcelul? De la servieta lui Năstase, mai apoi la mapa lui Ponta și acum la desaga lui Carabelea 🙁 Urmează ajutor de paznic la vreo primărie de la sat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.