Tabara de imigranti din portul francez Calais, in care se estimeaza ca ar fi undeva la sase mii de persoane, a fost incendiata in urma cu putin timp, se pare, drept razbunare pentru atentatele de la Paris. Deocamdata, nu se cunoaste daca exista victime, insa, flacarile se puteau vedea de la departare. Totodata, au putut fi vazute si masini de pompieri, la fata locului.

o-tabara-de-refugiati-din-calais-a-fost-incendiata-imediat-dupa-atacurile-teroriste-din-paris-165038

Tabara este construita ilegal, iar in ultimele zile, s-au inregistrat conflicte intre imigranti si fortele de ordine, dupa ce, refugiatii au devenit violenti si au atacat camioane si pe soferii acestora pentru a putea ajunge in Marea Britanie.

La Paris, situatia ramane tensionata in continuare. Se presupune, ca cinci teroristi sunt inca liberi si se incearca sa fie capturati. 1.500 de militari au ajuns in Paris, pentru suplimentarea fortelor.

Numarul mortilor, era estimat a fi de peste 140. Se pare ca 80 de morti au fost doar in sala de spectacole, unde au intrat trei teroristi inarmati.

Reamintim, ca Franta a declarat situatie de urgenta pe intreg teritoriul si a inchis granitele. Belgia si Olanda, au procedat si ele la inchiderea granitelor

Ionut Corfu     sursa foto: B1

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Au închis granițele pe dracu , am trecut nici o mașină de douane nu era dar politie sau jandarmi , lipsa toți o singura mașină de televiziune și atât. Granița franta – Belgia dinspre lille.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.