Senatorul PSD de Neamt, Razvan Cuc, are vesti proaste despre autostrazile ministrului Drulă, despre care afirma ca sunt doar la nivel de studii de fezabilitate, pentru care s-au alocat bugete enorme ce vor intra in conturile unor anume firme. Cuc mai spune ca Moldova este complet ignorata la acest capitol si ca nu s-au alocat bani nici macar pentru continuarea proiectelor pe infrastructura rutiera, deja existente. ”V-am mai spus că anul acesta va fi un entuziasm general în rândul firmelor care fac studii de fezabilitate pentru infrastructura rutieră a României. Am participat astăzi (n.red. 25 februarie) la lucrările comisiilor reunite pentru transporturi și infrastructură din ambele camere ale Parlamentului și m-am convins încă o dată că așa este.

 Bugetul alcătuit de dl Drulă pentru Ministerul Transporturilor abundă în alocări de bani – mulți – pentru astfel de studii. Știm și firmele care se vor bucura de acest buget, mai ales una care a luat bani chiar și când autostrada Transilvania rămăsese în aer, iar constructorul părăsise demult țara…
 Ce mai reiese din citirea acestui buget: faptul că Moldova nu merită nimic! Nu zic de județul Neamț, față de care dl Drulă are o alergie cronică, ci mă refer la întreaga Moldovă care va privi studiile pe care ministrul USR le vrea doar în zonele în care se simte confortabil politic și va rămâne cu ochii în soare (…) Revin la buget și constat că dl Drulă nu mai vrea deloc să termine proiectele în curs. Pentru finalizarea acestora nu sunt prevăzuți bani. Sigur, e o lipsă acută de logică să începi studii noi, fără să termini drumurile aflate în lucru. Dar, după cum se vede în proiectul de buget, USR guvernează după o logică proprie, fără legătură cu interesele românilor”, spune Razvan Cuc.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.