Deputatul PSD de Neamt, Razvan Cuc, candidatul PSD Neamt la Senat la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, transmite un avertisment liberalilor. ”Mai e putin si plecati acasa!”, spune Cuc, acuzand Guvernul PNL ca a scapat pandemia de sub control si a venit vremea sa scape si romanii de guvernarea liberala. ”Ați scăpat de mult pandemia de sub control! E vremea să scape și românii de voi!
 Visează doar alegeri și guvernează cu fițuici scrise pe genunchi. Așa au făcut și cu ordonanța de urgență prin care au modificat legea carantinării. Când au văzut că sistemul medical este suprasolicitat, când au văzut că nu mai pot minți și nu mai pot gestiona pandemia au trimis asimptomaticii acasă să fie vegheați de medicii de familie. Fără o dezbatere, fără reguli clare. Orban și ai lui au intrat în campanie electorală fără să se gândească o secundă la #sănătatea românilor.
 #PSD are deja soluțiile pentru o guvernare bună și coerentă, cu măsuri clare și care să fie doar pentru sănătatea românilor. Nu a firmelor de casă, nu a șpăgarilor care stau la colțul Guvernului să mai prindă un contract bun.
 PSD va aduce în Parlament specialiști în sănătate publică, oameni care înțeleg cum funcționează sistemul și oameni care știu ce au de făcut.
 Mii de familii își plâng deja rudele care au pierdut lupta cu acest virus nemilos, alte mii de persoane sunt confirmate zilnic, iar paturile de la ATI încep să fie insuficiente. Medicii și toate cadrele medicale încep să resimtă lupta cu COVID-19 și se apropie de epuizare. Acesta este rezumatul guvernării PNL.
 Mai e puțin și plecați acasă!”, transmite Razvan Cuc, fostul candidat PSD la Primaria Piatra Neamt.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.