Razvan Cuc, deputat PSD de Neamt si candidat la Senat, a anuntat ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie speciala. Cuc lanseaza in acelasi in timp si o provocare pentru ceilalti parlamentari de Neamt, pe care-i indeamna sa faca la fel, pentru a demonstra ca nu sunt de acord cu pensiile speciale.
Răzvan Cuc:Toți suntem egali! Nu vreau pensie specială!
Spunem ”STOP” privilegiaților sistemului de pensii! Pentru un stat sănătos există un singur principiu corect: cât contribui, atât primești la pensie!
Voi demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie specială. Beneficiarii pensiilor speciale sunt doar parlamentarii care au cel puțin un mandat întreg. Nu am nevoie de astfel de privilegii, nu vreau să beneficiez de pensie specială!
Susțin impozitarea pensiilor speciale, singura variantă constituțională pentru a stopa aceste beneficii care nu fac altceva decât să producă inechități în sistemul de pensii.
Sunt curios dacă și colegii mei din Parlament – Mugur Cozmanciuc (PNL), Laurențiu Leoreanu (PNL), Eugen Țapu Nazare (PNL) și Iulian Bulai (USR) își asumă o astfel de decizie. Sau ne demonstrează încă o dată că sunt susținători ai pensiilor speciale?”, spune deputatul PSD de Neamt.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.