Deputatul PSD de Neamt, Razvan Cuc, acuza Guvernul liberal ca este Guvernul incompetentei si al cârpelilor si ca ar prelucra cifrele privind infectarile, dupa bunul plac al unora care vor cu orice pret alegeri parlamentare, chiar cu pretul sanatatii si vietii romanilor. ”Guvernul incompetentie si al cârpelilor! Pas cu pas spre dezastru. Asta face Guvernul Orban de 7 luni. De când s-au încheiat alegerile Guvernul anunță doar noi restricții, improvizează legi și, mai nou, trimite bolnavii de COVID 19 să se trateze acasă.
 Deși știau că vine valul doi în această toamnă, au preferat să meargă înainte cu alegerile, iar acum vedem cum zilnic se înregistrează mii și mii de cazuri noi.
 Ca să poată organiza alegerile din iarnă, Orban&co prelucrează cifrele dupa bunul lor plac. Cu nonsalanță ne-a explicat azi Ludovic Orban că vor scadea coeficienții infectărilor – pe baza cărora se impun restricțiile – scoțând din calcul focarele. De ce nu ați făcut asta până acum? A fost necesar să omorâți economia doar ca să puteti organiza alegeri?
 În fapt, toate acțiunile Guvernului sunt pentru scopul pe care l-au avut incă de când au venit la guvernare: să organizeze alegeri parlamentare cu orice preț. De aceasta dată prețul este prea scump: vorbim de sănătatea și viața românilor!”, scrie Razvan Cuc.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.